• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpusum ishal ve ayaklarinda problem var

yesmi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sulu dışkı, parçalı düzensiz dışkı, ayaklar
Kullanılan İlaç
Avicare probiyotik, pet family b vitamini
Merhaba 2 aylık olduğu söylendi erkek ben alalı üç hafta kadar oldu başka kuşlarım da var bir iki hafta ayrı odadaydi ama şimdi diğerlerinin yanında. Sorum şu özellikle son bir haftadır yem yerken bile sürekli tek ayak duruyor bir iki kez sıcak gibi geldi ayağı ve dışkısı geldiğinden beri bir iki düzeldi ama genel olarak düzensiz parçalı ve çok sulu olabiliyor ikinci fotoğrafta soldaki gibi. Probiyotik(avicare vardı veterinerden aldığım ) ve vitamin verdim ama pek düzelmedi genel bir halsizligi yok uyuyor ama küçük olduğu içindir diye düşünüyorum. Bugünkü diski fotoğraflarıni ekliyorum ne yapabilirim ve ek tavsiyeleriniz var mı kullanabileceğimiz Ekli dosyayı görüntüle 51717Ekli dosyayı görüntüle 51718

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba dışkıda enfeksiyon var gibi geldi bana. Probiyotik entrobac temin ediniz kısa zamanda. İlk etapta her gün suyu tazeleyerek üç gün üst üste uygulayınız. Aynı zamanda bir hafta boyunca zeolitli besleme yapınız. Bu uygulamalardan sonra fayda sağlayacağını düşünüyorum. 🙏🏻

yesmi

Yeni Üye
Entrobac i nereden bulabilirim eczanede var midir ve zeolitli beslenmeyi de bilmiyorum bir araştırayım forumda var mı bu konuda

yesmi

Yeni Üye
Merhaba dışkıda enfeksiyon var gibi geldi bana. Probiyotik entrobac temin ediniz kısa zamanda. İlk etapta her gün suyu tazeleyerek üç gün üst üste uygulayınız. Aynı zamanda bir hafta boyunca zeolitli besleme yapınız. Bu uygulamalardan sonra fayda sağlayacağını düşünüyorum. 🙏🏻
Zeolitli beslenme dediğiniz peki o zeolitli yemine karıştırma şeklinde mi oluyor