• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! forpus

kezziban

Yeni Üye
iyi günler benimde tam 4 aylık forpusum var ilk zamanlar herşey çok iyi gidiyordu ama son 2-3 haftadır durduğu yerde saldırı pozisyonu alıp saldırıyor ısırıyor bazende kafasını sevdiriyor ve dibimden ayrılmıyor 1 günü 1 gününe tutmuyor sabahtan akşama kadar serbest ona oyuncak köşesi yaptım özellikle toplarına çok bağlı onlara yaklaştığımızı görünce ve televizyon kumandasını yada telefonumu elime alıncada saldırıyor acaba bu konu da hatamı yaptım oyuncaklarını kaldırayım diyorum iyi mi yaparım ben bütün gün işteyim ama her akşam ve sabah onunla konuşuyorum ona vakit ayırmaya çalışyorum ama evde yanlız kalmıyor eşim evden çalışıyor oda ilgileniyor ne yapmalıyım onu çok seviyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 54227

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar foruma hoşgeldiniz 😊 forpuslar hakkında bilgi sahibi değilim. Konunuzu Şehmus bey gördüğünde yardımcı olacaktır 😊 sadece forpuslar yalnızlıktan pek hoşlanmazlar diye biliyorum belki onun agresifliği vardır yada kızgınlık dönemine giriyordur. Maşallah renkleri de harika sağlıklı ömrü olsun 🙏🏻🌸

kezziban

Yeni Üye
Anlıyorum ilginiz için teşekkür ederim ne yapacağımı bilemedim inşallah yardımcı olurlar şimdilik oyuncaklarını kaldırdım

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Anlıyorum ilginiz için teşekkür ederim ne yapacağımı bilemedim inşallah yardımcı olurlar şimdilik oyuncaklarını kaldırdım
Merhaba benim tavsiyem siz kusunuzla ilgili iseniz oyuncak koymamaktır

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz😊
Erkek forpusların ergenliğe girdiği vakitlerin ilk belirtisi bu hırçınlık ve bu durum bazen can sıkıcı olabiliyor. Oyuncakları bir süre kaldırın sahipleneceği birşey olmasın evde en çok kime bağlıysa onu kıskanır ve sahiplenir 👍ısırmasına izin verıp yüksek sesle hayır diyerek bunun yanlış birşey olduğunu öğretebilirsiniz. Diğer bir tavsiyemde ona eş almanız ama hırçınlığını size karşı daha fazlalaştırabılır 😅

kezziban

Yeni Üye
Anlıyorum daha öncede hayır lafını denedim ama pek işe yaramadı belki de ben sabırsızım hemen pes ettim galiba tekrar deneyeceğim teşekkür ederim inşallah işe yarar dişi almak istemiyorum benden uzaklaşmasını hiç istemem

kezziban

Yeni Üye
Yaa inşallah benim oğluşumda alışır yanımdan ayrılmaz 😌🤣

Üst Alt