• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus türü papağanım var

çikodin

Yeni Üye
4-5 günlüğüne şehir dışına çıkacağım ve onu hem taşıma şartlarından hem de hava şartlarından dolayı yanımda götüremem ama aynı zamanda bakacak kimse de yok. Komşuma bıraksam sorun olur mu? Olumsuz etkilenir mi acaba? Komşumun çok iyi bakacağından da eminim ama içimde bir tedirginlik yok desem yalan olur. Cevaplarsanız çok sevinirim 🦜🦜

efe1903

Tutkulu
4-5 günlüğüne şehir dışına çıkacağım ve onu hem taşıma şartlarından hem de hava şartlarından dolayı yanımda götüremem ama aynı zamanda bakacak kimse de yok. Komşuma bıraksam sorun olur mu? Olumsuz etkilenir mi acaba? Komşumun çok iyi bakacağından da eminim ama içimde bir tedirginlik yok desem yalan olur. Cevaplarsanız çok sevinirim 🦜🦜
evde tek bırakmaktansa birine emanet etmek daha iyi ama iyi bakabilirmi diye sor bence

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bırakın komşunuza iyi bakacagindan eminseniz ve seviyorsa sadece evlerin ısıları aynı olmasına dikkat edin ve yemleride bence sıkıntı olmaz

çikodin

Yeni Üye
Bırakın komşunuza iyi bakacagindan eminseniz ve seviyorsa sadece evlerin ısıları aynı olmasına dikkat edin ve yemleride bence sıkıntı olmaz
Şehmus bey Çiko’dan bahsediyoruz :) her şartlara alışkın bir kuş siz huyunu daha iyi bilirsiniz? Bana da çok düşkün umarım iyi olur 😅🦜

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yani cereyanda bırakmasın ve sizin cereceğini yemi günlük olarak versin suyunu taze tutsun. Ama evde tek kalması daha çok strese sokar, ve yanınızda bu havada götürürseniz hasta olabilir daha kötü sonuçlara yol açar. En azından bakmayı bilen veya dediklerinizi harfiyen yapıp kuşun alıştığı düzeni bozmayacak birinin sahip çıkması daha iyi olur. Stresini de geri döndüğünüzde atar zaten birkaç güne 🙂

çikodin

Yeni Üye
Evet bende onu düşünüyorum 😅
Bu ara bana da çok aksi davranıyor ama bakalım umarım geldiğimde yemez beni ajsjsjjs bir de Şehmus bey 4 gün kafesten hiç çıkmayacak kadın eve salamıyormuş panik oluyormuş e bizimki de zaten direk ayaklardan başlıyor saldırmaya ben de sorun değil dedim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu ara bana da çok aksi davranıyor ama bakalım umarım geldiğimde yemez beni ajsjsjjs bir de Şehmus bey 4 gün kafesten hiç çıkmayacak kadın eve salamıyormuş panik oluyormuş e bizimki de zaten direk ayaklardan başlıyor saldırmaya ben de sorun değil dedim.
Bence kafesten çıkmaması onların açısından çok iyi olur 😊 Yanlız geldiğinizde vay halinize diyorum 😅