D Deniz_05 Yeni Üye Katılım 7 Kas 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Puanları 3 7 Kas 2025 #1 Göz çevresinde tüyleri azalmış ve şişti ne yapmam lazım
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 29,198 Tepkime puanı 35,802 Puanları 999 7 Kas 2025 #2 Deniz_05' Alıntı: Göz çevresinde tüyleri azalmış ve şişti ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Merhaba forumumuza hoşgeldiniz geçmiş olsun Enfeksiyon kapmış Eczaneler kapanmadan Gentagut göz damlası alın ve günde 1 defa damlatın, 7 gün devam edin lütfen, şişme enfeksiyon kaynaklıdır
Deniz_05' Alıntı: Göz çevresinde tüyleri azalmış ve şişti ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Merhaba forumumuza hoşgeldiniz geçmiş olsun Enfeksiyon kapmış Eczaneler kapanmadan Gentagut göz damlası alın ve günde 1 defa damlatın, 7 gün devam edin lütfen, şişme enfeksiyon kaynaklıdır
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,108 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 7 Kas 2025 #3 Gözü için gereken söylenmiş. Gagası bana uzun geldi farklı sıkıntıları olabilir. @Şehmus BAKIR bey gaga için sizin fikriniz nedir.
Gözü için gereken söylenmiş. Gagası bana uzun geldi farklı sıkıntıları olabilir. @Şehmus BAKIR bey gaga için sizin fikriniz nedir.
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 7 Kas 2025 #4 Merhaba, kuyruk yandan gözükecek şekilde videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz
D Deniz_05 Yeni Üye Katılım 7 Kas 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Puanları 3 7 Kas 2025 #5 Semiha S.' Alıntı: Gözü için gereken söylenmiş. Gagası bana uzun geldi farklı sıkıntıları olabilir. @Şehmus BAKIR bey gaga için sizin fikriniz nedir. Genişletmek için tıkla ... Gagasını gösterdim bir sorunu yok göz enfeksiyonu geçince bir kerelik veterineri törpülicek
Semiha S.' Alıntı: Gözü için gereken söylenmiş. Gagası bana uzun geldi farklı sıkıntıları olabilir. @Şehmus BAKIR bey gaga için sizin fikriniz nedir. Genişletmek için tıkla ... Gagasını gösterdim bir sorunu yok göz enfeksiyonu geçince bir kerelik veterineri törpülicek