esayak Yeni Üye Katılım 4 Şub 2024 Mesajlar 5 Tepkime puanı 13 Puanları 3 4 Şub 2024 #1 Herkese merhaba, Forpus papağanıma ait cinsiyet bilgisine ihtiyacım var. Bu kuşun cinsiyeti nedir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese merhaba, Forpus papağanıma ait cinsiyet bilgisine ihtiyacım var. Bu kuşun cinsiyeti nedir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,470 Tepkime puanı 8,229 Puanları 113 4 Şub 2024 #2 Merhaba hoşgeldiniz tünekte fotografınıda paylaşırmısınız
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,470 Tepkime puanı 8,229 Puanları 113 4 Şub 2024 #3 Forpuslara fısıldayan adam @Şehmus BAKIR hocam yanıtlayacaktır
esayak Yeni Üye Katılım 4 Şub 2024 Mesajlar 5 Tepkime puanı 13 Puanları 3 4 Şub 2024 #4 The Search' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz tünekte fotografınıda paylaşırmısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hoşbuldum. Çekebildiğim kadarıyla ekleme yaptım.
The Search' Alıntı: Merhaba hoşgeldiniz tünekte fotografınıda paylaşırmısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hoşbuldum. Çekebildiğim kadarıyla ekleme yaptım.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,029 Tepkime puanı 7,642 Puanları 113 4 Şub 2024 #5 Ben dişi diyorum bakalım @Şehmus BAKIR bey beni sınıfta mı bırakacak yoksa üst sınıfa mı geçirecek
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 4 Şub 2024 #6 The Search' Alıntı: Forpuslara fısıldayan adam @Şehmus BAKIR hocam yanıtlayacaktır Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim haykırıyorum artık Semiha S.' Alıntı: Ben dişi diyorum bakalım @Şehmus BAKIR bey beni sınıfta mı bırakacak yoksa üst sınıfa mı geçirecek Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Semiha hanım sınıfı geçtiniz
The Search' Alıntı: Forpuslara fısıldayan adam @Şehmus BAKIR hocam yanıtlayacaktır Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah kardeşim haykırıyorum artık Semiha S.' Alıntı: Ben dişi diyorum bakalım @Şehmus BAKIR bey beni sınıfta mı bırakacak yoksa üst sınıfa mı geçirecek Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Semiha hanım sınıfı geçtiniz
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,029 Tepkime puanı 7,642 Puanları 113 4 Şub 2024 #7 Şehmus BAKIR' Alıntı: Estağfurullah kardeşim haykırıyorum artık Tebrikler Semiha hanım sınıfı geçtiniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Şehmus BAKIR' Alıntı: Estağfurullah kardeşim haykırıyorum artık Tebrikler Semiha hanım sınıfı geçtiniz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
esayak Yeni Üye Katılım 4 Şub 2024 Mesajlar 5 Tepkime puanı 13 Puanları 3 4 Şub 2024 #8 Şehmus BAKIR' Alıntı: Estağfurullah kardeşim haykırıyorum artık Tebrikler Semiha hanım sınıfı geçtiniz Genişletmek için tıkla ... Bugün aldığım en güzel haber kuşun dişi olduğunu öğrenmiş olmak. Teşekkürler hepinize. Semiha hanım yeni sınıfınızda başarılar
Şehmus BAKIR' Alıntı: Estağfurullah kardeşim haykırıyorum artık Tebrikler Semiha hanım sınıfı geçtiniz Genişletmek için tıkla ... Bugün aldığım en güzel haber kuşun dişi olduğunu öğrenmiş olmak. Teşekkürler hepinize. Semiha hanım yeni sınıfınızda başarılar
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 4 Şub 2024 #9 esayak' Alıntı: Bugün aldığım en güzel haber kuşun dişi olduğunu öğrenmiş olmak. Teşekkürler hepinize. Semiha hanım yeni sınıfınızda başarılar Genişletmek için tıkla ... Dilerim hep iyi haberler alırsınız
esayak' Alıntı: Bugün aldığım en güzel haber kuşun dişi olduğunu öğrenmiş olmak. Teşekkürler hepinize. Semiha hanım yeni sınıfınızda başarılar Genişletmek için tıkla ... Dilerim hep iyi haberler alırsınız