• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Forpus papağanımın burnuna yapışan şey

emreeee

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar.Forpus papağanımın sağ burun deliğine tüye benzer bir şey yapışmış. Elimle çıkartmayı düşündüm ama yapışan şey elimle çıkartamayacağım kadar küçük. Bu sıralar çok kaşındığı için tüy olduğunu tahmin ettiğim o küçük şeyin burnuna yapıştığını varsayıyorum.Eğer ellemezsem kendi kendine o şey uçup gider mi yoksa veterinere mi gitmeliyim. Kuşumun burnuna kaçarsa bir şey olur mu öğrenmek istiyorum. Fotoğrafta o kısmı işaretleyip paylaşıyorum.

emreeee

Yeni Üye
Batık cımbızı yardımı ile içindeki tüye benzer şeyi alırsınız ama çok dikkat etmeniz gerek hareket ederse cımbız yanını yakabilir. Batık cımbızı rahat alır. Eğer yapamam derseniz veteriner hekime götürebilirsiniz imkan varsa. Elinizle almaya çalışmayın daha da ileri gidebilir hem hijyenik olmaz.
Kendi kendine düşme ihtimali yok mu peki?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Düşen tüylerden küçük olanın ucuyla çıkarmayı deneyin birde.

emreeee

Yeni Üye
Ne kadar iğrenç bir forum burası böyle. Ne olduğunu anlamamama rağmen cevap yazmıyorsunuz.bilgili görünmek için her şeyi yaparsınız. İnşallah hepinizin kuşu ölür.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ne kadar iğrenç bir forum burası böyle. Ne olduğunu anlamamama rağmen cevap yazmıyorsunuz.bilgili görünmek için her şeyi yaparsınız. İnşallah hepinizin kuşu ölür.
Bu nasıl bir tabir 😳 konunuz gözden kaçmış olabilir kaldı ki bu forumda herkes bilgisi dahilinde gönüllü olarak yorumlarını sunuyor. Kimsenin kimseden bir çıkarı yok. Ben sizin yaşınızı küçük varsayıyorum ve bu kötü yorumunuzu yaşınıza vuruyorum.

emreeee

Yeni Üye
Yaşım küçük değil. Sadece bu forumun iğrençliği yeni anladım. Bilgili takınmak gibi huyunuz var grup olarak. Tekrar söyleyeyim umarım kuşlarınız ölür.

emreeee

Yeni Üye
Hesabımın kapatılmasını da istiyorum. Kuşlar artık ilgimi çekmiyor.

Bahar Y.

Müdavim
Hesabımın kapatılmasını da istiyorum. Kuşlar artık ilgimi çekmiyor.
Sizin gibi insanlar zaten barınamaz burda, inşallah hepinizin kuşu ölür gibi mide bulandırıcı bir cümle kurabiliyorsanız siz de ne hayvan sevgisi ne de kuşlara ilgi var zaten, acilen psikolojik destek almanızı öneririm.

D

Doğacı

Yasaklı
Her şey apaçık şekilde yazılmış,anlamamanız bizim değil sizin sorununuz. Türkçe bilen herkesin anlayabileceği şekilde cevap verildi size.

Beddua eden kişi haksız ve yersiz bir beddua ediyorsa bu bedduası döner kendisini vurur.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben siteye bir kaç gün giremedim. Kusura bakmasın. Madem acildi diğer arkadaşları etiket yapsaymış ya. Birde kuşlar ilgisini çekmiyormuş artık. Sırf cevaplamadığımız için mi yani? Yazılacak çok şey varda neyse arkadaşın amacını anladık. Gerekenin yapılmasına sevindim. Elinize sağlık. 🌸

Üst Alt