• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus Papağanım Suluğuna Yem Koyuyor

berra226

Yeni Üye
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi sürekli yemlerini gagasına alıp suyuna atıyor suluğunu yemlerinden uzak bi köşeye koysam bile bunu yapmaya devam ediyor gördükçe değiştiriyorum ama daha yeni değiştirdiğimde bile yapıyor ordan yem de yiyor kafesinde 3 tane yemlik var hepsi de dolu ordan da yiyor istediğinde ama bunu neden yapar ve napabilirim

berra226

Yeni Üye
Ben zararı olcağını düşünüyorum. Suyu günlük değişiyorsa
düşünmüyorum yazmak istediniz sanırım
evet suyunu günlük değiştiriyorum yine de çok sık yaptığı için suluğunun her an temiz kalması pek mümkün olmuyor ama bazen sabah akşam değiştirdiğim bile oluyor
yemler suyun içindeyken bozulurlar onlardan yerse sindirimi bozulur mu diye düşündüm

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Çorba yapmayı seviyorlar maalesef 😊. Bu tarz geniş bir suluk kullanıyorsanız muhabbet kuşu için kullandığımız suluklardan veya bilyeli hamster suluklarından alabilirsiniz. Onları pisletemiyorlar 🤣
1741372721817.png

berra226

Yeni Üye
bir de biraz konudan alakasız ama veterinere kontrol amaçlı götürebiliyor muyum yoksa bi şikayeti mi olması gerekiyor ben biraz paranoyağım da 1 aydır gagasını açıp kapatıyor daha rahat nefes almak için ya da kursağını temizlemek için yapıyo diyenler var 1 aydır da yemesinde bi sorun yok kusması yok dışkısı normal keyfi yerinde bişi yok gibi ama ben bi göstersem içim rahatlar ve ne kadar ücret alırlar öğrenciyim de