• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Forpus Papağanım Hasta Yardım Lütfen

Fikriye Baştan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme
Iştahsızlık
Normal dışkı yerine sulu ve siyahlıklar var
Sadece su içme
Tepki yok
Gözleri genelde kapalı ya da hafif aralı
İlk başta kuyruğu yukarı assagi haraket ediyordu suan assagi doğru duruyo
Kafası yukarı doğru kalkik uyuyor
Hastalık Belirti Tarihi
28 Tem 2022
Tekrar atıyorum kimse birşey demediği için kuşum gecenin yarısı hapşurmaya birkaç yem çıkarmaya başladı sonra sabah kafesin altında üşür vaziyette buldum haraket edince titriyodu sadece su içiyor yem yemiyor satın aldığımız yere Götürdüm zehirlenmiş olabilir dedi besleme maması verdi eve geldi besledigimizde biraz kendine geldi ara ara güneşe çıkardım onu ama şimdi kefesinde üstünü örttük açık bıraktık bi tarafı kafasını yukarı kaldırıp uyuyor birşey olmasından çok korkuyorum

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yem dışında ne verdiniz dışkısı bozuk.Besleme maması fotoğrafını attınız şeyse o yumurta maması besleme maması değil sizin elle besleme maması ve aparatı almanız gerekiyor

Fikriye Baştan

Yeni Üye
Yem dışında ne verdiniz dışkısı bozuk.Besleme maması fotoğrafını attınız şeyse o yumurta maması besleme maması değil sizin elle besleme maması ve aparatı almanız gerekiyor
Salatalık yemişti onu da düzenli veriyorduk daha önceden bi sıkıntı olmamıştı önceki gün banyo yaptı belki ondan alakalı die düşünüyorum önceki yaptığım soruda yetkili biri besleme maması dedi bana bu aparat ile de yedirebiliyoruz

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hocam size elle besleme önermiş... Elle besleme mamayı ve aparatı aldınız mı? Nasıl beslendiğini biliyor musunuz? Bilmiyorsanız bunu tecrübeli birisi yapması lazım... Kuşunuz yem yemiyorsa aç... Elle besleme şart...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir de lütfen aynı konu üzerinden ilerleyelim ki konu dağılmasın.... Forum kurallarına dikkat edelim lütfen...

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Zehirlenme ihtimali olabilir belki, yediği yem bayat mıydı yoksa taze mi baktınız mı? Ya da bir çiçek falan yemiş olabilir. Bol su içirin. Yem yemeyeceği için elle beslemek daha iyi olur. Eğer kursaktan yapamazsanız gagasından da verebilirsiniz aç kalmasın yeter ki. Önceki konunuzu bilmiyorum ama veterinere götürme imkanınız varsa bence ilk önceliğiniz o olsun. 😊