• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus papağanım 7 yumurta yaptı nelere dikkat etmeliyim tecrübem sıfır

vebba

Aktif Üye
Merhaba,
Geçen yıl eylül ayında 1,5 aylık bir çift forpus sahiplendim. tamamiyle hobi amaçlı aldım.28 ağustosta tatilden eve döndüğümde 2 yumurta yapmıştı dün itibariyle 7 yumurta var erkek dişiyi besliyor dişinin önüne dal darı koydum ama yemiyor. Hiç tecrübem yok biraz endişeliyim nelere dikkat etmem gerek nasıl bakacağım bu yavrulara anne babası hepsini doyurabilir mi . Şuanda benim kafeste özellikle bulundırmam gereken bir şey var mı.kalamar kemiği var gaga taşı var normal tohum yemi var ayrıca Versele Laga Nutribird Gr 14 Tropical Paraket Pelet Yem var, palet yem de koydum onu daha çok seviyorlar. versele laga clay bloc mini var. bu kuluçka ve yavrularn yumurtadan çıkma sürecinde RÖHNFRİED in vitaminlerini kullanabilir miyim yada özellikle kullanmam gereken var mı.bir çoğu var elimde.

Versele-Laga Orlux Clay Bloc Mini

vebba

Aktif Üye
Elimde bu vitaminler var ayrıca entoback var birde enseye damlatılan dış parazit ilacı var ismini hatırlamıyorum

Ekli dosyalar

vebba

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR hocam siz bilgili ve tecrübelisiniz diye hatırlıyorum forpus ile ilgili yardımınızı rica ediyorum.Saygılar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba,
Geçen yıl eylül ayında 1,5 aylık bir çift forpus sahiplendim. tamamiyle hobi amaçlı aldım.28 ağustosta tatilden eve döndüğümde 2 yumurta yapmıştı dün itibariyle 7 yumurta var erkek dişiyi besliyor dişinin önüne dal darı koydum ama yemiyor. Hiç tecrübem yok biraz endişeliyim nelere dikkat etmem gerek nasıl bakacağım bu yavrulara anne babası hepsini doyurabilir mi . Şuanda benim kafeste özellikle bulundırmam gereken bir şey var mı.kalamar kemiği var gaga taşı var normal tohum yemi var ayrıca Versele Laga Nutribird Gr 14 Tropical Paraket Pelet Yem var, palet yem de koydum onu daha çok seviyorlar. versele laga clay bloc mini var. bu kuluçka ve yavrularn yumurtadan çıkma sürecinde RÖHNFRİED in vitaminlerini kullanabilir miyim yada özellikle kullanmam gereken var mı.bir çoğu var elimde.

Versele-Laga Orlux Clay Bloc Mini
Merak etmeyin hepsi çıkarsa hepsine bakarlar. Siz yumurtalı mamalar hazırlayın eşini ve yavrularını beslemesi kolaylaşsın. Pelet yemi kimyasal içerik olması ve doğasında olmaması nedeniyle forum olarak önermiyoruz. Vitaminlerini iki günlük periyotlarda vermeye devam edin.

Üst Alt