• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! forpus papağanı ele alıştırma

CESUR358

Yeni Üye
yaklaşık 15 gün önce forpus papağanı sahiplendim henüz yavruydu ilk gün yemek yememişti onu da yazdım uçuyordu düşe kalka öğrendi fakat elime bü türlü gelmiyor parmağımı uzatınca kaçmıyor sevdiriyor kendini ama ele gelme olmadı alırken kaçma çırpınma da lmuyor daldarı yiyor sürekli ballı kraker nadir yemek istiyor yemliğinden de yemini yemiyor napmam lazım kafesten kendi çıkyıor kuş ssesi de açıyorum tvde tvnin üstünde kalıyor acıkınccaya kadar da ordan uçmuyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yaklaşık 15 gün önce forpus papağanı sahiplendim henüz yavruydu ilk gün yemek yememişti onu da yazdım uçuyordu düşe kalka öğrendi fakat elime bü türlü gelmiyor parmağımı uzatınca kaçmıyor sevdiriyor kendini ama ele gelme olmadı alırken kaçma çırpınma da lmuyor daldarı yiyor sürekli ballı kraker nadir yemek istiyor yemliğinden de yemini yemiyor napmam lazım kafesten kendi çıkyıor kuş ssesi de açıyorum tvde tvnin üstünde kalıyor acıkınccaya kadar da ordan uçmuyor
Merhaba ballı kraker vermeyin yapıştırıcısını bilmiyoruz zararlıdır😊 size henüz tam güvenmiyor, yanınıza yem darı meyve sebze alın görsün 😊sabır ve zamanla gelecektir😊

CESUR358

Yeni Üye
Merhaba ballı kraker vermeyin yapıştırıcısını bilmiyoruz zararlıdır😊 size henüz tam güvenmiyor, yanınıza yem darı meyve sebze alın görsün 😊sabır ve zamanla gelecektir😊
[/QUOTAslında geçen gün muz verdi uzattiğımda yemişyordu biraz ısrar edince aldı az az havuç verdim onu hiç savmadi rokayı da istemedi yani istekli ya da istemediğini çok belli etmiyor oyuncak aldım topla oynasın sıkılmasın diye merak bile etmedi tvde kuş sesi olunca o zaman ötüyo biraz biraz ilk geldiği zamankinden pek farkı yok bide yemlikten yememe nedeni nedir acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yavru olduğu için hiç bir kuş ilk etapta yemlikten yemez
Zemine kap içinde bırakın yesin
Brokoli, kırmızı biber, maydonoz sapı dereotu severek yerler

Üst Alt