• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Forpus ölüyor

F.GcGN

Yeni Üye
Bugun işten geldiğimde sürekli kabarık ve halsizdi 1 saat içinde tamamen kötü oldu yapabileceğim bir şey var mı :(

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Bugun işten geldiğimde sürekli kabarık ve halsizdi 1 saat içinde tamamen kötü oldu yapabileceğim bir şey var mı :(
Nerede oturuyorsunuz? Bulunduğunuz yerde kanatlı veterineri hayvan hastanesi acili varsa hemen gitmelisiniz. Yoksa sıcak su torbasını havluya sarıp yanına koyun. Katı yumurta sarısını, biraz şeker ekleyip ağzına kaşık ya da şırıngayla vermeye çalışın. Enerji vermesi için, biraz daha dayanabilmesi için söylüyorum bunu

F.GcGN

Yeni Üye
Nerede oturuyorsunuz? Bulunduğunuz yerde kanatlı veterineri hayvan hastanesi acili varsa hemen gitmelisiniz. Yoksa sıcak su torbasını havluya sarıp yanına koyun. Katı yumurta sarısını, biraz şeker ekleyip ağzına kaşık ya da şırıngayla vermeye çalışın. Enerji vermesi için, biraz daha dayanabilmesi için söylüyorum bunu
Çevremdeki veterinerleri aradım bakmıyolar malesef

AcemiCan

Aktif Üye
Bnm böyle öldü aynı tür kuşum. Burnundan sıvı geldi, daha sonra peçete komple ıslandı öldü. Sürekli uyku moduna girip ötnesi vs. Veterinerde ölmüştü. Inşallah öyle olmaz sizin kide

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İnşallah dayanır kuşunuz. Şifa diliyorum.

MUGUET

Yeni Üye
Geçmiş olsun.. 1 günde ve aniden mi oldu herşey ?

Üst Alt