• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Forpus Mu Muhabbet Kuşu Mu?

alperenk

Aktif Üye
merhabalar, forpus papağanı ve muhabbet kuşu arasında kararsız kaldım.özellikle forpus papağanı hakkımda bilgi sahibi olmak istiyorum. eğitimi, saldırganlık huyları vs muhabbet kuşlarına kıyasla nasıldır? hangisini sahiplenmeliyim? içimden forpus almak geçiyor ama forpuslar konusunda fikrim yok. muhabbet kuşu besleme konusunda tecrübem var.

skruhtp

Aktif Üye
merhabalar, forpus papağanı ve muhabbet kuşu arasında kararsız kaldım.özellikle forpus papağanı hakkımda bilgi sahibi olmak istiyorum. eğitimi, saldırganlık huyları vs muhabbet kuşlarına kıyasla nasıldır? hangisini sahiplenmeliyim? içimden forpus almak geçiyor ama forpuslar konusunda fikrim yok. muhabbet kuşu besleme konusunda tecrübem var.
Merhabalar, hoş geldiniz 🤗 Forpus sahibi olmadım ama bakımı ve alışması muhabbetlere göre bi tık daha zor diye biliyorum. Bence muhabbet başlangıç için daha iyi olur. bilen arkadaşlar cevaplarsa bilgi sahibi oluruz forpuslar hakkında

alperenk

Aktif Üye
Merhabalar, hoşgeldiniz. İkiside güzeldir . Arasında çok fark yoktur. Kendiniz karar verirseniz daha iyi olur. Ben ikisinide besledim
merhaba, teşekkür ederim. forpusun muhabbet kuşuna göre farkı nedir bakım ve besleme açısından? bir de hırçınlık, ısırma, kıskançlık gibi konularda bazı yorumlar gördüm o yüzden kafamı kurcaladı açıkcası, bu tarz konualrda bilgi verebilir misiniz? erkek ve kız cinsiyeti arasında huy farkı var mıdır nelere dikkat etmeliyim?

alperenk

Aktif Üye
Bence Jumbo Muhabbet Kuşu. Ben ilk defa kuş besleyen biri olarak Forpus papağanını araştırdım baya. Gerçekte gördüğümde beklediğimden daha da küçüktü. Düz renkli muhabbet kuşu gibiler. Bakımı ve davranışları hakkında bilgim yok.
bu biraz sizin beklentinizle alakalı bir konu olmuş. içerikte bahsettiğim konular hakkında yorum, tavsiye, bilgi verebilecek biri olursa sevinirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 😊
Forpuslar buyrun

alperenk

Aktif Üye
Merhaba 😊
Forpuslar buyrun
teşekkür ederim 🙏🙏, sizin bu konuda bir yorumunuz var mı acaba hırçınlık, ısırma, kıskançlık gibi konularda bazı yorumlar gördüm o yüzden kafamı kurcaladı biraz açıkcası

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
teşekkür ederim 🙏🙏, sizin bu konuda bir yorumunuz var mı acaba hırçınlık, ısırma, kıskançlık gibi konularda bazı yorumlar gördüm o yüzden kafamı kurcaladı biraz açıkcası
Eğer bu şekilde düşünüp kendinize dert edecekseniz muhabbet alın derim ☺hırçın olsa ne olur, ısırsa ne olur sizi yiyecek hali yok 30 gr kuş üstelik herkes sevdiğini kıskanır 👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba herkes farklı yazıp çiziyor
Kuş sabit kafeste kalırsa hırçın olur, yabani olur, korkak olur, kesinlikle güvenmez
İlgi sevgi ile bir aile ferdi gibi olursa yanınızdan ayrılmaz😊🤲
Yeter ki çok sevin, sağlığı bakımı sonra gelir
Çok sevilen ilgilenilen kuş veya herhangi bir canlı
♦Hasta olmaz, huzurlu mutlu olur
Yavru sahiplenin, muhabbet sevda cennet sevda fark etmez😊
Hepsi minicik gözleri ile sizi takip eder🥰
Kafese yaklaşınca ordan oraya koşar, sevgisini belli edip çıkmak ister, oynamak ister🥰
Cins, ırk fark etmez, tek istedikleri sevgidir😊🥰🤲

Üst Alt