• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus besleyenlere sorularım var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben yaşını bilmediğim için levent abiyi tanımadığım için kardeşim demem gayet normal yazdığı cümlelerde bakmiycakmisim temizliğini sağlamayacakmışım gibi oyleyse yapmiycaksin söyleyse almiycaksin gibi emri vaki tabirler bulunduğu için gayet saygılı bir biçimde rahatsız olduğumu dile getirdim
Bunlar hep fazla hayvanseverliktendir😊 sen forpus mu almak istiyorsun? O zaman ben çok önemli bir tavsiyede bulunayım bir erkek bir dişi ve yavru al 👍

FurkiDede

Aktif Üye
Furkidede sorularına gayet güzel cevaplar almışsın tatmin olmamışsin sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama kardeşim dediğin adam 42 yaşında üstelik forumun en şeker adamı daha saygılı olursan ona göre ilgi görürsün burası bir aile ortamıdır. Sorularina cevap
1.forpuslar evet ısırır ve bunu kıskandığı zamanlar, kızgınlık zamanı,tüy döneminde, yumurtlama dönemi gibi vb. At sahibine göre kisner deyimini takip ederek birşeyler çıkarabilirsiniz forpuslarda
2.yukardaki durum ve dönemlerde yapabilirler karakterine göre değişir yapmayanda olur bu tamamen eğitimine göre de değişir 👍
3.Diski normal muhabbet kuşu gibi ama yediklerine göre, yumurtlama dönemine göre dışkı büyümesi görülebilir
İyi forumlar dilerim
Bilgilendirme için teşekkür ederim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet tabi yanlış anlaşılmalar olabilir ben o şekilde konuşulmasını doğru bulmuyorum fakat yaşından ötürü kalbini kirdiysam özür dilerim sorun yok
Emin olun, gerçek hayatında yüz yüzeyken de bu laflarla konuşan insanlar var ben çok karşılaştım belki de bu yüzden garip gelmiyor bana 😅 ama art niyet aramayın lütfen, burada herkes birilerine yardım için burada 😊

FurkiDede

Aktif Üye
Emin olun, gerçek hayatında yüz yüzeyken de bu laflarla konuşan insanlar var ben çok karşılaştım belki de bu yüzden garip gelmiyor bana 😅 ama art niyet aramayın lütfen, burada herkes birilerine yardım için burada 😊
Yok hayır neden art niyet arayım beni tanımaz etmez ne gibi bir zoru olabilir levent abinin farkındayım fakat cümleler rahatsız ediciydi bunu dile getirdim tepkili söylemiş olabilirim rahatsız olduğumdan dolayı çünkü unuversite yıllarımda kışın Yavru kedileri evime alıp aşısını kontrollerini yaptırıp birsuru kedi sahiplendirdim muhabbet kuşlarım oldu etrafımdaki muhabbet kuşu besleyen insanlara elimden geldiği kadar yardımcı oldum aklım yetmeyince buradan yardim istedim yani baktığım her hayvana özenle baktığım için bazı tabirlerden rahatsız oldum o kadar yine diyorum kalbini kiricak bir hitapta bulundaysam özür dilerim sorun yok .d

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Forpus papağını almaya karar verirsen Şehmus abine söyle... O en iyisini bilir... Forpus papağanı kralıdır... Canım kardeşim seni seviyoruz... :) (y)
Estağfurullah abim daha yeniyim forpusta 4 yıl oldu ama bunları sevdim kümesi komple forpus yapacak kadar 😊 çok sevimlidirler insanı kendine bağlıyor kesinlikle herkese tavsiye ederim 👍 Levent abim sende bizim için değerlisin bilmukabil 🥰