• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmiş Olsun Forpus Ayaklarda Felç - Ölümden Döndürme Yardım

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Çok Sevindim. Daha İyi Olacak İnşallah. Allah Sizden de Razı Olsun 🙏😇

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Güncelleme(Başına Gelenler için): Arkadaşlar ölüm döşeğinde denilen(Kuruluk) kuşumuzu içinde Kalsiyum, B vitamini ayrı 2 içeriği olan elektrolit ile 3. gün besleyişimiz, ayrıca suyuna Multi vitamin ve B vitamini sırayla yaptık, ilk günler çok halsizken ilacımız yokken yumurta sarısını suyla vermiştik, Şuan A21 yememizde gelmek üzere çekirdeksiz vereceğiz, kuşumuz şuan baya aktif sadece ayaklar felçti buruktu, ama usul usul ayaklarını hissetmeye başladı dokununca yüzümüze bakıyor :) kendisi gögsünü darıya yaslayıp ayaklarının üstünde durmaya çalışıyor, gerçek ipten basamaklı ayaklığa gagası ile uğraşıp ayakları ile destek atmaya çalışıyor, fizik tedavi gibi ayaklarını ovuyorum, darıyı çok seviyor :) şuan için durum böyle umudunuzu asla kaybetmeyin Öldürmeyen Allah öldürmüyor :) yine güncellerim başına gelenlere yol olsun :) iyi akşamlar
Sizin ve yavrunuzun adına çok sevindim maşallah ona dahada iyi olacak inşallah 🤲