• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forpus alışma sureci

Limonbey33

Tutkulu
Forpus kuşumu alalı bir hafta sonra bir ay olacak,elimden yem yiyor elime geliyor kendini sevdiriyor vs,ama bana düşkün değil,bu zamanla değişir mi?bir tane de muhabbet kuşum var onu daha çok seviyor benden🤭

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlar kendi türlerini kendilerine daha yakın olarak görürler, bu normaldir. Ayrıca cennet papağanı ele alışma konusunda daha çekingen kalır bu da normaldir. Birkaç ay içinde size daha da düşkün olacaktır, siz eğitimlere devam edin 🙂

Limonbey33

Tutkulu
Kuşlar kendi türlerini kendilerine daha yakın olarak görürler, bu normaldir. Ayrıca cennet papağanı ele alışma konusunda daha çekingen kalır bu da normaldir. Birkaç ay içinde size daha da düşkün olacaktır, siz eğitimlere devam edin 🙂
Cennet değil benimki forpus ile muhabbet kuşu ikisi de yavru,ayrı tut diyenler de var alissinlar sorun olmaz diyenler de,Şehmus hocamın dediklerini de dikkate almak istiyorum hircinlasir diye korkuyordum bir yandan,ama şuan çok güzel arkadaşlıkları,acaba tek olsalardı forpus bana daha mı düşkün olurdu diyorum bir yandan da

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Cennet değil benimki forpus ile muhabbet kuşu ikisi de yavru,ayrı tut diyenler de var alissinlar sorun olmaz diyenler de,Şehmus hocamın dediklerini de dikkate almak istiyorum hircinlasir diye korkuyordum bir yandan,ama şuan çok güzel arkadaşlıkları,acaba tek olsalardı forpus bana daha mı düşkün olurdu diyorum bir yandan da
Pardon yanlış yazmışım 😅 ama forpuslar da, daha doğrusu papağan familyasının her bir üyesi kıskançlığıyla bilinirler zaten. Yani benim muhabbet kuşum var şu an, yaşlılığından dolayı çok dışarı çıkmıyor zaten çıksa bile benimle uğraşmayın yerime gideyim diyor 🤣 bir sultan papağanı alacağım inşallah, ama ikisi ayrı odalarda duracaklar ki hem kıskançlık olmasın hem strese girmesinler, hem de sultan bana alışsın diye

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forpusun fotoğrafını görebilir miyiz? :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maşallah harika görünüyor. :)