• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Forpus agresifliği

forpusum

Yeni Üye
Merhabalar. 3 aylık erkek forpus papağanım var. Geldiğinden beri bana çok alıştı hatta eve gelen yabancılara bile kafesten kafasını uzatıp kendini sevdiriyor. Kafesinde sevdiği birçok oyuncağı var ve evde olduğum sürece kafesinden çıkmasına izin veriyorum. Dışarıdayken de benim yanımdan ayrılmıyor. Ancak son zamanlarda fazla agresifleşmeye başladı. Çok sert ısırıyor. Omzumda dolaşırken kulağımı veya elimdeyken parmaklarımı ısırıyor. Eşyalara zarar verecek kadar kemirmeye başladı. İştahında bir degisim yok ve dışkısı normal. Tüy değişim dönemindeymiş acaba bununla ilgili olabilir mi? Yoksa strese mi girdi acaba? Strese girdiğini nasıl anlayabilirim?

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhabalar,
Kızgınlıga girmiş gibime geldi, forpusta hiç bilmem ama yorumum bu şekilde.
Bilgisi olanlar daha net dönüşler yapacaklardır.
İyi günler dilerim.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forpusların genel durumu zaten böyledir. Benimki de çok alışkın ama ısırıp kemiriyor hep.

forpusum

Yeni Üye
Forpusların genel durumu zaten böyledir. Benimki de çok alışkın ama ısırıp kemiriyor hep.
Ama sanki daha da agresif gibi normalden. Strese girmişse eğer nasıl anlayabilirim onu acaba? Teşekkür ederim cevabınız için.

Üst Alt