• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Folluğa ne koymalıyım

Bahar Y.

Müdavim
Koçak baklavayı biliyorum her bayram teyzemlere hediye geliyor bir tepsi dolusu ordan yolluyorlar 🤣 Gülloğlunu da Karaköy'de yiyorum 😁 Çelebioğlunu hiç duymadım bile 🤣
Neyse neyse Koçaktan yediysen gözün arkada kalmasın ama onun daha taze halini düşünsen, düşündüğün yerde kilo alırsın falan diyormuşum😂😂

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Neyse neyse Koçaktan yediysen gözün arkada kalmasın ama onun daha taze halini düşünsen, düşündüğün yerde kilo alırsın falan diyormuşum😂😂
Ben şu saatte dolaptaki yamuşmuş tatlıyı yiyorsam sebebi sizsiniz, bilin istedim 😅

Koçak baklavayı biliyorum her bayram teyzemlere hediye geliyor bir tepsi dolusu ordan yolluyorlar 🤣 Gülloğlunu da Karaköy'de yiyorum 😁 Çelebioğlunu hiç duymadım bile 🤣

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ama bu zamana kadar en iyisi Koçaktı, hiç bozulmuyor buzdolabına at çıkar yine aynı, bir de şerbetinin hiç saldığını görmedim. Kalitesiz baklavalarda her yer şerbet oluyo. Adamlar yapıyo 🤣

Bahar Y.

Müdavim
Ama bu zamana kadar en iyisi Koçaktı, hiç bozulmuyor buzdolabına at çıkar yine aynı, bir de şerbetinin hiç saldığını görmedim. Kalitesiz baklavalarda her yer şerbet oluyo. Adamlar yapıyo 🤣
Zaten ısıtıp yiyiniz yazıyor ısıt ısıt ye boşver onu bunu 😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bak bu kız kardeşim de baklavacı benim gibi bu hepten deliymis baklava için Antep yapıp gelmiş 😂

Üst Alt