• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Fikrinize ihtiyacım var?

Çikoland

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sulu dışkılama popoda şişlik
Kullanılan İlaç
Vedavet böbrek destekleyici zymflor probiyotik
Merhabalar. Muhabbet kuşumun 5 6 aydır su seklinde diskiliyor ara ara sulu dışkının ortasında açık yeşil dışkısı oluyor. Popo kısmında büyük bir şişlik var. Kuşu veterinere goturemiyorum cnku çok korkak röntgen için falan tutmaları gerekiyor mutlaka korkudan ölür bende vicdan azabından mahvolurum.(Kedim korkudan ölmüştü) Şehmus bey dahil herkese sordum veterinerler den fotografli yardımlar aldım geneli böbrek sorununa işaret etti. O soruna yönelik takviyeler edindik 4 gün bir düzelme oldu ama tekrar başa döndü. Bugün başka bir veterinere fotoğraflar yardimiyla danistik ilk defa biri kloaka iltihapi enfeksiyonu gibi birşey söyledi. Getirin dedi ama goturemiyoruz. Neşesi zaman zaman kaçıyor ama genelde neşeli yemesi içmesi yerinde. Popo kısmındaki şişlik artınca durgun oluyor. Şişlik inince kendine geliyor.bugunki veteriner antibiyotik verdi 1 hafta boyunca suyuna karıştırın dedi. Guvendigimiz de bir veteriner. Ama işin içine antibiyotik girince ona da korkmaya başladım. Antibiyotigin kuşuma bir zararı olur mu? Sorun kloaka değil de böbrek ise. Lütfen bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle geçmiş olsun🙏 Böbrek iltihabı da olabilir bunu göz ardı etmemek lazım yani her halükarda antibiyotik kullanacak maalesef.. Antibiyotiğin ismini biliyor musunuz

Çikoland

Yeni Üye
Öncelikle geçmiş olsun🙏 Böbrek iltihabı da olabilir bunu göz ardı etmemek lazım yani her halükarda antibiyotik kullanacak maalesef.. Antibiyotiğin ismini biliyor musunuz
Evet amoksivet adı bugün başlayacağım. Bir zararı olmaz umarım ilk defa antibiyotik verecegim

Üst Alt