• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Fazla idrar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sebze ile zor gibi demet abla ya suyu ile devam ederiz büyük ihtimalle kaç gün devam edelim
Ablacığım miktarı artırıp suyu azaltsınlar normal de 1 ml suya zeolit katılmalı, sulukta içtiği için etki az oluyor
Maşallah idrar temiz dışkı biraz daha toparlanması gerek
En az 1 hafta devam, yan etki yapmaz endişe etme 😊🤲

ezgi99

Paylaşımcı
Ablacığım miktarı artırıp suyu azaltsınlar normal de 1 ml suya zeolit katılmalı, sulukta içtiği için etki az oluyor
Maşallah idrar temiz dışkı biraz daha toparlanması gerek
En az 1 hafta devam, yan etki yapmaz endişe etme 😊🤲
Tamam ablam teşekkür ederim ❤ o sulukların kapağının yarısı kadar su olsa yeter o zaman demi abla

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

ezgi99

Paylaşımcı
Bu yaramaz minik meleğimizin gözünde apse oluşmuş, tüy kökü yada sürtmüş ondan olur
Tobrased etki eder ablacığım günde 1 defa 5 gün damlatabilirsin yaramaz çocuğumuza🥰🤲🤗
Zaten abla bize daha önce de bir konuda onermislerdi bende 4 gün oldu bugünle sürüyoruz biraz etkisi oldu ben genede sormak istedim zararı olmasın diye ama tam geçmedi sabah akşam yapsak zarar eder mi gözüne yada günde 1 yeterli olur mu. Apse dediğin abla şişlik diyorsan yok kızarıklık var

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Zaten abla bize daha önce de bir konuda onermislerdi bende 4 gün oldu bugünle sürüyoruz biraz etkisi oldu ben genede sormak istedim zararı olmasın diye ama tam geçmedi sabah akşam yapsak zarar eder mi gözüne yada günde 1 yeterli olur mu. Apse dediğin abla şişlik diyorsan yok kızarıklık var
tobrased mi damlatıyorsun, sürüyor musun
Dış kısım o zaman terramicyn göz merhemi sürebilirsin, tobrased damla ile beraber, enfeksiyon dışarda deride ise tobrased fayda etmez

ezgi99

Paylaşımcı
tobrased mi damlatıyorsun, sürüyor musun
Dış kısım o zaman terramicyn göz merhemi sürebilirsin, tobrased damla ile beraber, enfeksiyon dışarda deride ise tobrased fayda etmez
İçerde değil galiba abla bende yanında değilim bilemiyorum sabah sorarım tekrar fucidin krem var abla oda olmaz galiba deri için oluyor o terramicyn yok evet 4 gündür damlatiyoruz abla geçirdi biraz ama tam değil yani hala kırmızılık var biraz

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İçerde değil galiba abla bende yanında değilim bilemiyorum sabah sorarım tekrar fucidin krem var abla terramicyn yok evet 4 gündür damlatiyoruz abla geçirdi biraz ama tam değil yani hala kırmızılık var biraz
Fucidin krem olmaz, göz bölgesi hassastır terramicyn göz kremi olmalı,
1 gün daha damla damlatın ve yarın göz kremi temin edip kulak pamuğu ile sürsünler tam üzerine 👍

Üst Alt