• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Fazla idrar &Tüy yolma

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Vitaminlerle birlikte kullancam sorun olmaz demi abla pazartesi gerwit-w cuma bt amin forte
Günlerini değiştir ablacığım Formmix verirken gerwit-w ye gerek yok, onu 2 hafta ara ile verebilirsin
Formmix i haftaya 1 sonraki günlerde 2 hafta ara ile vereceksin

ezgi99

Müdavim
Günlerini değiştir ablacığım Formmix verirken gerwit-w ye gerek yok, onu 2 hafta ara ile verebilirsin
Formmix i haftaya 1 sonraki günlerde 2 hafta ara ile vereceksin
Gerwit 2 hafta da bir vereyim formix abla sen haftada iki defa ver dedin o zaman sadece bu hafta mi iki kere vercem ondan sonra ki zamanda 2 haftada bir doğrumu anladım kafam karıştı 😁 sen bana bi torparlama yapsana abla

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gerwit 2 hafta da bir vereyim formix abla sen haftada iki defa ver dedin o zaman sadece bu hafta mi iki kere vercem ondan sonra ki zamanda 2 haftada bir doğrumu anladım kafam karıştı 😁
Bu hafta Formmix 2 defa
Haftaya 1 defa
Sonra 2 haftada 1 defa
Gervit-w 2 haftada 1

ezgi99

Müdavim
Bu hafta Formmix 2 defa
Haftaya 1 defa
Sonra 2 haftada 1 defa
Gervit-w 2 haftada 1
Peki abla bu şekilde ne kadar süre devam edeyim formmix vitamin olmadığı günlerde veririm birde formix diyelim bu hafta verdim 2 hafta sonra gerwit w veririm sonra iki hafta geri sonra formix veririm bu şekilde olur demi 2 haftada bir formix sonra ki ili hafta sonrada gerwit-w ikisinde pazartesileri veririm abla bu hafta formix mesela iki hafta sonra gerwit pazartesi o şekilde seninde kafanı karıştırmiyayim abla😄

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Peki abla bu şekilde ne kadar süre devam edeyim formmix vitamin olmadığı günlerde veririm birde formix diyelim bu hafta verdim 2 hafta sonra gerwit w veririm sonra iki hafta geri sonra formix veririm bu şekilde olur demi 2 haftada bir formix sonra ki ili hafta sonrada gerwit-w ikisinde pazartesileri veririm abla bu hafta formix mesela iki hafta sonra gerwit pazartesi o şekilde seninde kafanı karıştırmiyayim abla😄
Dönüşümlü olarak verebilirsin, kafam karışmaz endişe etme 🥰

ezgi99

Müdavim
Dönüşümlü olarak verebilirsin, kafam karışmaz endişe etme 🥰
Demet abla senide rahatsız ediyorum valla kusura bakma kuşum durmuyor ya kanat altındaki tüyünü biraz kanatmiş oda kurumuş kan ne yapabilirim çekiyor tüyünü canı acıyor bağırıyor hani canımız aciyinca ziplariz ya durmayız oda bugün iki kere o şekilde yaptı kafesin içinde tele falan tirmandi acidan canı yanıyor ama çekmeye devam ediyor nasıl engel olabilirim niye yapıyor onuda anlamış değilim eski tüyleri kendisimi yolmaya çalışıyor yenileri çıksın diye biliyorum valla
IMG_20260624_180729.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet abla senide rahatsız ediyorum valla kusura bakma kuşum durmuyor ya kanat altındaki tüyünü biraz kanatmiş oda kurumuş kan ne yapabilirim çekiyor tüyünü canı acıyor bağırıyor hani canımız aciyinca ziplariz ya durmayız oda bugün iki kere o şekilde yaptı kafesin içinde tele falan tirmandi acidan canı yanıyor ama çekmeye devam ediyor nasıl engel olabilirim niye yapıyor onuda anlamış değilim eski tüyleri kendisimi yolmaya çalışıyor yenileri çıksın diye biliyorum valla
Ekli dosyayı görüntüle 106651
Ablacığım bu tüyü yoluyor sanırım
Tüy kökü apsesi olmuş
Elinde Rif veya fucidin krem varsa sür hemen, çekebilirsen hızlıca çek çıksın, delik olur tüy çıkınca oraya fucidin sürebilirsin
Kök çürümüş rahatsız ediyor, enfeksiyon yapar

Ekli dosyalar

ezgi99

Müdavim
Ablacığım bu tüyü yoluyor sanırım
Tüy kökü apsesi olmuş
Elinde Rif veya fucidin krem varsa sür hemen, çekebilirsen hızlıca çek çıksın, delik olur tüy çıkınca oraya fucidin sürebilirsin
Kök çürümüş rahatsız ediyor, enfeksiyon yapar
Abla ama yeni çıkmış tüy yani boru gibi duruyor kanmaz mı cekince fucidin krem var abla orda bi tüy var abla kökü o yapmış galiba kayan yerin olduğu yeri tamIMG_20260624_214140.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çürümüş kök yeni değil ters çıkıp kalmışta olabilir çek ablacığım hızlıca orda enfeksiyon var, hemen fucidin krem sürün, 2 kök var ikisini de al
Kanasada hemen durur korkma🤲🤲
Çektikten sonra tekrar fotoğraf paylaşır mısın

Üst Alt