• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Fazla idrar &Tüy yolma

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet abla iki hafta ara ile Veriyorum abla zaten pazartesi formix Çarşamba entrobac cuma bt amin forte diğer haftada formmix yerine gerwit-w o şekilde ilerliyoruz
Tüy kökü bakterisi de aklıma geliyor ablacığım, sprey sık mutlaka, çok güzel bakıyorsun buna eminim🤲

ezgi99

Müdavim
Tüy kökü bakterisi de aklıma geliyor ablacığım, sprey sık mutlaka, çok güzel bakıyorsun buna eminim🤲
Merak etme abla her gün sabah kanat altına üstüne sıkıyorum düzenli ama yaptıklarım bir fayda sağlamıyor gibi geliyor yada daha erken mi zamana mı ihtiyacı var bilmiyorum 🥲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merak etme abla her gün sabah kanat altına üstüne sıkıyorum düzenli ama yaptıklarım bir fayda sağlamıyor gibi geliyor yada daha erken mi zamana mı ihtiyacı var bilmiyorum 🥲
Şuan tüm kuşlarım tüyde, biraz sabır ablacığım 😊🤲💓

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam ablacığım teşekkür ederim ❤🥰formix yakında birakicaz demiştin ya abla yani bu rutine ne kadar devam edicez tüy döneminden sonra mı abla
Bırak ablacığım yeteri kadar aldı💓

ezgi99

Müdavim
Bırak ablacığım yeteri kadar aldı💓
Bu pazartesi son olarak vereyim mi abla yetermi yoksa 7 gün toplam verdigim , eski düzenden devam edicez o zaman abla pazartesi gerwit-w Çarşamba entrobac cuma bt amin forte o şekilde devam ederim her hafta inşallah düzelir abla ya sadece takviyeler ile iyileşmesi zor gibime geliyor ama bakalım sana güveniyorum ablacığım ❤

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu pazartesi son olarak vereyim mi abla yetermi yoksa 7 gün toplam verdigim , eski düzenden devam edicez o zaman abla pazartesi gerwit-w Çarşamba entrobac cuma bt amin forte o şekilde devam ederim her hafta inşallah düzelir abla ya sadece takviyeler ile iyileşmesi zor gibime geliyor ama bakalım sana güveniyorum ablacığım ❤
Estağfurullah ablacım
Bakteri kökenli bir durum yoksa düzelir diye düşünüyorum, bu dönem haftada 2 defa bt amin forte verebilirsin, formix verme
Benim oğlumunda 2 tane ters gelmiş uzamış inan insan üzülüyor bu kadar bakımda nerden çıktı diye çok sordum kendime😔 çekerken çok üzüldüm ve tüy kanalları kan dolu😔 kökte kan yok kanala yığılmış😔 belki 8/9 damla kanadı fakat kökte 1 damla yoktu, içim rahatladı kök kanamayınca sonuçta canı acıyacaktı acıdıda çekince😔 hemen Formmix verdim kalamar kemiği bitmişti yerine taktım koştu yedi, Calsiyum eksikliği de tüyde etki ediyor maşallah şuan iyi ama gel birde bana sor ablacığım 😔🤲

ezgi99

Müdavim
Estağfurullah ablacım
Bakteri kökenli bir durum yoksa düzelir diye düşünüyorum, bu dönem haftada 2 defa bt amin forte verebilirsin, formix verme
Benim oğlumunda 2 tane ters gelmiş uzamış inan insan üzülüyor bu kadar bakımda nerden çıktı diye çok sordum kendime😔 çekerken çok üzüldüm ve tüy kanalları kan dolu😔 kökte kan yok kanala yığılmış😔 belki 8/9 damla kanadı fakat kökte 1 damla yoktu, içim rahatladı kök kanamayınca sonuçta canı acıyacaktı acıdıda çekince😔 hemen Formmix verdim kalamar kemiği bitmişti yerine taktım koştu yedi, Calsiyum eksikliği de tüyde etki ediyor maşallah şuan iyi ama gel birde bana sor ablacığım 😔🤲
Biliyorum ablacığım bilmezmiyim 🥺 iyiki cekmissin abla kan toplanmış Allah korusun daha kötü olabilir di o yonden bak birde erken fark edip çekmissin ablacığım ,insanin evladı gibi oluyorlar canından bir parça birşey olsa ilk senin canın acıyor çok şükür iyileşmiş bir daha yaşamaz İnşallah ablacığım tüyleri kadar ömürleri olsun sağlıklı olsun insan başka bir şey istemiyor zaten 🥺🤲🏻 gerwit w yerine o zaman abla bt amin forte veririm pazartesi birde cuma günü veririm olurmu öyle haftda iki defa20260731143607010.jpegIMG_20260731_144415.jpg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Biliyorum ablacığım bilmezmiyim 🥺 iyiki cekmissin abla kan toplanmış Allah korusun daha kötü olabilir di o yonden bak birde erken fark edip çekmissin ablacığım ,insanin evladı gibi oluyorlar canından bir parça birşey olsa ilk senin canın acıyor çok şükür iyileşmiş bir daha yaşamaz İnşallah ablacığım tüyleri kadar ömürleri olsun sağlıklı olsun insan başka bir şey istemiyor zaten 🥺🤲🏻 gerwit w yerine o zaman abla bt amin forte veririm pazartesi birde cuma günü veririm olurmu öyle haftda iki defaEkli dosyayı görüntüle 107757Ekli dosyayı görüntüle 107758
Amin ablacım amin🤲🤲
Gerwit yerine bt amin forte olur

Ablacığım Rif kullandın mı hiç bu kökler için

ezgi99

Müdavim
Amin ablacım amin🤲🤲
Gerwit yerine bt amin forte olur

Ablacığım Rif kullandın mı hiç bu kökler için
Evet ablacığım kullandım cektikten sonra ama sürmüyorum artık sen daha fazla çekme demiştin o tüyleri bende cekmedigim icin kötü olanları sürmüyorum artık

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet ablacığım kullandım cektikten sonra ama sürmüyorum artık sen daha fazla çekme demiştin o tüyleri bende cekmedigim icin kötü olanları sürmüyorum artık
Rif sürebilirsin hepsine kökte inatçı bakteri varsa Rif çözer durumu diye düşünüyorum
İstersen başla ablacığım, denemekten zarar gelmez
Sonuçta antibiyotik ve antibakteriyeldir

ezgi99

Müdavim
Rif sürebilirsin hepsine kökte inatçı bakteri varsa Rif çözer durumu diye düşünüyorum
İstersen başla ablacığım, denemekten zarar gelmez
Sonuçta antibiyotik ve antibakteriyeldir
Günde kaç defa süreyim abla bütün köklere mi süreyim her iki kanadına da

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ağrısını da alır bakteri negatif yada pozitifse üremeyi engeller hücre yapılanmasında etkisi çok olur
Konuyu biliyorsun yinede paylaşmak istedim

ezgi99

Müdavim
Günde 2 defa sür ablacığım, kulak pamuğu ile tam köklere
Tamam ablacığım ne kadar süre devam edeyim evde çok yok çünkü geçen şırıngaya çekmiştim az var onda ona göre yeni alırım birde spriyede kullancam ya abla günlük beraber kullanımı bişi olmaz demi hem rif hem solüsyon

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Konuda çürümüş kök fotoğrafı var o 2 günlük tedavi sonucu inatçı bakteriye çok güzel yanıt veriyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam ablacığım ne kadar süre devam edeyim evde çok yok çünkü geçen şırıngaya çekmiştim az var onda ona göre yeni alırım
Bütçene uygunsa geçene kadar sürülmesi, o kökler düşecek deri lezyonu ortadan kalkana kadar sür
Yani 2 tane al dursun

Üst Alt