• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Farkli yerderlen 2 muhabbet kusu aldım dişiyı alali 10 gun erkegi alali 4 gun oldu birbirlerine kur yapiyorlar

Fatih23

Yeni Üye
Merhaba 10 gun önce bi arkadasim bana dışı kus verdi bende kuscu bir tanidiktan erkek aldim daha 3-4 gun oldu 2. Gunden öpüşmeye yem kusmaya birbirlerini kaşimaya basladilar birbirlerinden hic ayrilmiyorlar hep yanyanalar disi kuşum tahimnen 7 8 aylik erkek 1 yas civarında iş yerimde bakiyordum eve 3 gun once getirdim gun icinde komple ışık alan odada bakiyorum kuslarin hareketlerini internette arastirdim yuvalik takma zamani gelmistir deniyordu yuvalik taktim kafesten elimi cektim 2 yada 3 dk sonra disi yuvaliga gitti bakti bakti 5 dk icerisinde iceri girdi erkek kapida iceriye bakti sonra erkekte girmeye başladı simdi girip cikiyorlar kafeste gezer gibi internette arastirdigimda dişi kusun yuvaliga alismasi en erken 1 ay deniyordu benimki hemen gormeye basladi cok şaşırıp fikrinizi almak istedim

EnesGenç

Eski Forumcu
Erken adapte olmaları çok iyi. İlk görüşte aşk denen şey bu olması gerek🤣🤣 . Bu arada kacesi de çok güzelmiş el yapimi

Fatih23

Yeni Üye
Erken adapte olmaları çok iyi. İlk görüşte aşk denen şey bu olması gerek🤣🤣 . Bu arada kacesi de çok güzelmiş el yapimi
Evet kafes el yapimi istedigim ölçülerde ben yaptim standart kafes almak istemedim standart kafesten daha cok param gitti belki ama 🤣 sizce kuslar eş tutmus yumurtayami hazirlaniyor fikriniz varmi

EnesGenç

Eski Forumcu
Evet kafes el yapimi istedigim ölçülerde ben yaptim standart kafes almak istemedim standart kafesten daha cok param gitti belki ama 🤣 sizce kuslar eş tutmus yumurtayami hazirlaniyor fikriniz varmi
Yumurta hazırlığı değildir diye düşünüyorum. En az 1 hafta veya 2 hafta sonra her şey iyi giderse olur diye tahmin ediyorum. Bence eş tutmuş. Çiftleşme ve yuvaligi kemiren dişi görürseniz yumurtaya hazırlanın

EnesGenç

Eski Forumcu
Yazın bende yapmayı düşünüyorum tel plastik mi yoksa kaplamalı metal mi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşlarınızı tebrik ederim ben adapte edene kadar neler çekmiştim 😅 ortama adapte olsa eş tutmayabiliyorlar maşallah diyin nazar değmesin😅

Fatih23

Yeni Üye
Yumurta hazırlığı değildir diye düşünüyorum. En az 1 hafta veya 2 hafta sonra her şey iyi giderse olur diye tahmin ediyorum. Bence eş tutmuş. Çiftleşme ve yuvaligi kemiren dişi görürseniz yumurtaya hazırlanın
Yuvaliğin içinden kazma sesleri geliyor actim 1 kere cok kucuk talaş parcalari vardi

Üst Alt