Mındık
Yeni Üye
Merhaba,
Kuş olayına yeni giren biri olarak kafamda bir çok soru olduğu için tek başlık altında sormamda umarım sorun yoktur.
Kuş Bilgileri ; 1 haftadır bizimle , erkek , yaş bilgisine sahip değilim, tahmin ederseniz sevinirim. Benim düşüncem 2 aylık falan olduğu.
Sizin ilk 2 hafta için önerileriniz nedir ?
(kafes dizaynı güncel değildir) müsait bir anda son halini eklerim.
teşekkürler
Kuş olayına yeni giren biri olarak kafamda bir çok soru olduğu için tek başlık altında sormamda umarım sorun yoktur.
Kuş Bilgileri ; 1 haftadır bizimle , erkek , yaş bilgisine sahip değilim, tahmin ederseniz sevinirim. Benim düşüncem 2 aylık falan olduğu.
- Eve gelişinin 3.gününde salmaya başladım. 3 - 4 dakika uçuyor , 1 saat kafes dışı tüneğinde duruyor. Bu şekilde devam etmemde sakınca var mıdır ?
- Yumurta havuç karışımına kesinlikle yanaşmıyor. Muz, elma gibi meyvelerle yeniden denemeli miyim ? yoksa biraz büyümesini beklemeliyim ?
- Ele sadece kafesten çıkarken geliyor , dışarıda hiç bana gelmiyor , zamanla kendi gelir mi yoksa darı ile eğitim verilmesi şart mı ?
- Hiç elimle tutmadım güveni kaybolmasın diye bu ileride sorun yaratır mı ? tutma , avuç içi olaylarına girmem gerekir mi erken yaşta ?
- Beslenmeye dair yeterli bilgim yok , araştırdığım kadarıyla ; kaliteli marka hazır yem , mineral taşı, enerji bloğu , multivitamin damlası ve kemik taşı mevcut. Bunlara ilave olarak farklı bir yem türü veya meyve sebze verilmesi şu aşamada zorunlu mudur ?
Sizin ilk 2 hafta için önerileriniz nedir ?
(kafes dizaynı güncel değildir) müsait bir anda son halini eklerim.
teşekkürler