R rambo29 Yeni Üye Katılım 27 Tem 2025 Mesajlar 26 Tepkime puanı 2 Puanları 3 27 Eki 2025 #1 Eve yeni aldım sultan papağanı kuşuma eş olarak aldım dişi aşırı stresli yem falan hiçbir şey yemiyor bunun için ne yapabilirim fazla karışmıyorum aşırı streste şu an
Eve yeni aldım sultan papağanı kuşuma eş olarak aldım dişi aşırı stresli yem falan hiçbir şey yemiyor bunun için ne yapabilirim fazla karışmıyorum aşırı streste şu an
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 27 Eki 2025 #2 Çok normal, kendi haline bırakın o zamanla alıştıkça yer, siz görmeden de yiyebilir sadece ara ara dışkılarını kontrol edin
Çok normal, kendi haline bırakın o zamanla alıştıkça yer, siz görmeden de yiyebilir sadece ara ara dışkılarını kontrol edin
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,108 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 27 Eki 2025 #3 Karantina uygulamanız uygun olurdu. Yem zamanla yer yer değişikliğinde normaldir.
R rambo29 Yeni Üye Katılım 27 Tem 2025 Mesajlar 26 Tepkime puanı 2 Puanları 3 27 Eki 2025 #4 Semiha S.' Alıntı: Karantina uygulamanız uygun olurdu. Yem zamanla yer yer değişikliğinde normaldir. Genişletmek için tıkla ... Suan ayri kafeste surekli inceden otuyor elimi uzatinca cildiriyor kusuma es olarak aldim
Semiha S.' Alıntı: Karantina uygulamanız uygun olurdu. Yem zamanla yer yer değişikliğinde normaldir. Genişletmek için tıkla ... Suan ayri kafeste surekli inceden otuyor elimi uzatinca cildiriyor kusuma es olarak aldim
R rambo29 Yeni Üye Katılım 27 Tem 2025 Mesajlar 26 Tepkime puanı 2 Puanları 3 27 Eki 2025 #5 Burçak A.' Alıntı: Çok normal, kendi haline bırakın o zamanla alıştıkça yer, siz görmeden de yiyebilir sadece ara ara dışkılarını kontrol edin Genişletmek için tıkla ... Bu sekilde diskiliyor
Burçak A.' Alıntı: Çok normal, kendi haline bırakın o zamanla alıştıkça yer, siz görmeden de yiyebilir sadece ara ara dışkılarını kontrol edin Genişletmek için tıkla ... Bu sekilde diskiliyor
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 27 Eki 2025 #6 Altına beyaz peçete serin son yaptıklarına bakalım
R rambo29 Yeni Üye Katılım 27 Tem 2025 Mesajlar 26 Tepkime puanı 2 Puanları 3 27 Eki 2025 #7 Burçak A.' Alıntı: Altına beyaz peçete serin son yaptıklarına bakalım Genişletmek için tıkla ... Balkonda bu sekilde uyuyor suan balkon cam balkon esinti almiyor kuslar hasta olurmu bu sekildw
Burçak A.' Alıntı: Altına beyaz peçete serin son yaptıklarına bakalım Genişletmek için tıkla ... Balkonda bu sekilde uyuyor suan balkon cam balkon esinti almiyor kuslar hasta olurmu bu sekildw