T TAHA Aktif Üye Katılım 16 Nis 2023 Mesajlar 150 Tepkime puanı 50 Puanları 28 20 May 2023 #1 Eve Yavru kedi Alsam Muhabbet Kuşlarımla anlaşabilir mi
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 May 2023 #2 Ben kuş bulunan eve kedi, kedi bulunan eve kuş alınmasına karşıyım sonuçta doğamızda kedi avcı kuş av pozisyonunda
Ben kuş bulunan eve kedi, kedi bulunan eve kuş alınmasına karşıyım sonuçta doğamızda kedi avcı kuş av pozisyonunda
T TAHA Aktif Üye Katılım 16 Nis 2023 Mesajlar 150 Tepkime puanı 50 Puanları 28 20 May 2023 #3 Bahar Y.' Alıntı: Ben kuş bulunan eve kedi, kedi bulunan eve kuş alınmasına karşıyım sonuçta doğamızda kedi avcı kuş av pozisyonunda Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum Ama Yavru alacağım zaten kontollü şekilde alıştırsam ginede tetikte olurmu kedi
Bahar Y.' Alıntı: Ben kuş bulunan eve kedi, kedi bulunan eve kuş alınmasına karşıyım sonuçta doğamızda kedi avcı kuş av pozisyonunda Genişletmek için tıkla ... bende öyle düşünüyorum Ama Yavru alacağım zaten kontollü şekilde alıştırsam ginede tetikte olurmu kedi
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 20 May 2023 #4 Tarkan.' Alıntı: bende öyle düşünüyorum Ama Yavru alacağım zaten kontollü şekilde alıştırsam ginede tetikte olurmu kedi Genişletmek için tıkla ... Her ne kadar evcilleşse de iç güdüsü körelmez, sizin yanınızda sorun yok gibi görünse bile siz yokken kötü sonuçlar doğabilir
Tarkan.' Alıntı: bende öyle düşünüyorum Ama Yavru alacağım zaten kontollü şekilde alıştırsam ginede tetikte olurmu kedi Genişletmek için tıkla ... Her ne kadar evcilleşse de iç güdüsü körelmez, sizin yanınızda sorun yok gibi görünse bile siz yokken kötü sonuçlar doğabilir
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 20 May 2023 #5 Bahar kardeşime katılıyorum kedi bu oynamak ister ve hareket eden tüylü ne varsa vazgeçilmezleridir
Seda. Tutkulu Çeviri Ekibi Kıdemli Üye Katılım 20 Ara 2021 Mesajlar 961 Tepkime puanı 1,526 Puanları 93 20 May 2023 #6 çok doğru... öldürmek istemez ama oyun amaçlı can yakabilir canımız yanabilir...