Kafes özellikleri nasıl olmalıdır ?
Kafesler kuş türlerine göre belirlenir. Eş durumuna tek durumuna göre değişir. Boyasız sade, pirinç, galvanizli kafesler tercihen, hareket alanı uçuş alanı kanat egzersizi yapabilecekleri ölçülerde olmalıdır.
Önerebileceğiniz yem ve gıda takviyeleri nelerdir ?
Yem olarak tabiki tohumcuyum, kuşlarım için özenle seçip yiyecekleri karışımlar hazırlıyorum en dikkat ettiğim husus taze olmasıdır.Karışımları kuşların özellikleri, durumu ve mevsime göre farklı oranlarda hazırlamaktayım.
Farklı gıdalar olarak kurutulmuş meyveler ve mevsiminde sebze ve meyvelerden salata yapıyorum. Kafeste bulundurduğum kömürlü grit kum ve kalamar kemiği olmazsa olmazımdır.
Hangi vitamin düzenli kullanılmalı hangi vitamin hangi durumlarda verilmelidir ?
Ayrıca haftada bir veya iki kere, Mamalardan versele laga ve cedeyi karışık şekilde içine iki çeşit sebze rendeleyerek ve doğal sağlık un, yağlar ekleyerek sunuyorum.
Sularda verdiğim röhnfried ürünleri gerwit, entrobac, bt âmin forte, sedochol , e50 bunları yerine ve zamanına göre program yaparak veriyorum.
Hangi ev ortamlarında daha mutlu ve sağlıklı olurlar ?
Bizimle ve bizim gözetimimizde olan her ev ortamında bizlere arkadaş yoldaş olurlar yeterki bakımları düzgün ve programlı olsun
Biz onları sahiplenirken kendimizin hazır olduğunu nasıl anlarız ?
Öncelikle bakmaya müsait aile bireyleri olacak yaş olarak en az 8 yaş üstü çocukların olduğu ebeveynler tarafından bakılacak. Bu canlıların bir oyuncak olmadığını bilecek bilinçli insanlar tarafından sahiplenecek. Herhangi bir travmadan çıkmış veya pisikolojik sorunları olanlar kuş bakmaması kanaatindeyim
Konu için
@The Search dostuma teşekkür ederim