Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 14 Eki 2025 #1 Merhabalar, çekilişten çıktı bana. Sizce ırkı nedir ve yaşı kactır. Herkese hayırlı akşamlar
TarçınTaş Paylaşımcı Yardımsever üye Katılım 14 Mar 2025 Mesajlar 441 Tepkime puanı 444 Puanları 63 14 Eki 2025 #2 Mert G.🥇' Alıntı: Merhabalar, çekilişten çıktı bana. Sizce ırkı nedir ve yaşı kactır. Herkese hayırlı akşamlar Genişletmek için tıkla ... Yüzünün daha net olduğu bir fotoğrafı var ise paylaşabilir misiniz, cere rengi ve türünü anlayamadım
Mert G.🥇' Alıntı: Merhabalar, çekilişten çıktı bana. Sizce ırkı nedir ve yaşı kactır. Herkese hayırlı akşamlar Genişletmek için tıkla ... Yüzünün daha net olduğu bir fotoğrafı var ise paylaşabilir misiniz, cere rengi ve türünü anlayamadım
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 14 Eki 2025 #3 TarçınTaş' Alıntı: Yüzünün daha net olduğu bir fotoğrafı var ise paylaşabilir misiniz, cere rengi ve türünü anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Cere disi eminim ırkını merak ediyorum
TarçınTaş' Alıntı: Yüzünün daha net olduğu bir fotoğrafı var ise paylaşabilir misiniz, cere rengi ve türünü anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Cere disi eminim ırkını merak ediyorum
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 14 Eki 2025 #4 Mert G.🥇' Alıntı: Cere disi eminim ırkını merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Merhaba, ırkı için yüz fotoğrafı gerekli Spangle rainbow olabilir fotoğraf paylaşır mısın bakalım
Mert G.🥇' Alıntı: Cere disi eminim ırkını merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Merhaba, ırkı için yüz fotoğrafı gerekli Spangle rainbow olabilir fotoğraf paylaşır mısın bakalım
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 2,903 Tepkime puanı 5,416 Puanları 113 14 Eki 2025 #5 Merhaba Ablacığım Hayırlı Sağlıklı Uzun Ömürlü Olsun.
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 14 Eki 2025 #6 Demet bükay' Alıntı: Merhaba, ırkı için yüz fotoğrafı gerekli Spangle rainbow olabilir fotoğraf paylaşır mısın bakalım Genişletmek için tıkla ... Yarın sabah aydınlıkta paylaşım abla EzgiA' Alıntı: Merhaba Ablacığım Hayırlı Sağlıklı Uzun Ömürlü Olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abla
Demet bükay' Alıntı: Merhaba, ırkı için yüz fotoğrafı gerekli Spangle rainbow olabilir fotoğraf paylaşır mısın bakalım Genişletmek için tıkla ... Yarın sabah aydınlıkta paylaşım abla EzgiA' Alıntı: Merhaba Ablacığım Hayırlı Sağlıklı Uzun Ömürlü Olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abla
Ece A. Eski Forumcu Uzman Mentör Yardımsever üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 1,531 Tepkime puanı 1,448 Puanları 113 14 Eki 2025 #7 Renkleri de pek tatlı hayırlı olsun
Berkan işleyen Aktif Üye Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 197 Tepkime puanı 142 Puanları 43 Yaş 35 14 Eki 2025 #8 Hayırlı olsun güzel renkler güzel kuş
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 14 Eki 2025 #9 Mert G.🥇' Alıntı: Yarın sabah aydınlıkta paylaşım abla Teşekkürler abla Genişletmek için tıkla ... Tamam ablacığım, rainbow olabilir sarı yüz gibi benekler mavi mi?
Mert G.🥇' Alıntı: Yarın sabah aydınlıkta paylaşım abla Teşekkürler abla Genişletmek için tıkla ... Tamam ablacığım, rainbow olabilir sarı yüz gibi benekler mavi mi?
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 14 Eki 2025 #10 Ece A.' Alıntı: Renkleri de pek tatlı hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abla Berkan işleyen' Alıntı: Hayırlı olsun güzel renkler güzel kuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Demet bükay' Alıntı: Tamam ablacığım, rainbow olabilir sarı yüz gibi benekler mavi mi? Genişletmek için tıkla ... Atıyorum abla bakarmısın
Ece A.' Alıntı: Renkleri de pek tatlı hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abla Berkan işleyen' Alıntı: Hayırlı olsun güzel renkler güzel kuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Demet bükay' Alıntı: Tamam ablacığım, rainbow olabilir sarı yüz gibi benekler mavi mi? Genişletmek için tıkla ... Atıyorum abla bakarmısın
TarçınTaş Paylaşımcı Yardımsever üye Katılım 14 Mar 2025 Mesajlar 441 Tepkime puanı 444 Puanları 63 14 Eki 2025 #11 Mert G.🥇' Alıntı: Teşekkür ederim abla Teşekkürler Atıyorum abla bakarmısın Genişletmek için tıkla ... hollandaya benzettim yalnız pek bir bilgim yoktur yardım ve öğrenmek amaçlı yazmak istedim
Mert G.🥇' Alıntı: Teşekkür ederim abla Teşekkürler Atıyorum abla bakarmısın Genişletmek için tıkla ... hollandaya benzettim yalnız pek bir bilgim yoktur yardım ve öğrenmek amaçlı yazmak istedim
Tuba K. Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 3,213 Tepkime puanı 2,197 Puanları 10 15 Eki 2025 #12 Hayırlı olsun Mert. Evinize huzur ve neşe getirsin inşallah
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,387 Tepkime puanı 22,919 Puanları 113 15 Eki 2025 #13 Ben rainbow demiştim, yine diyorum ablacım hayırlı olsun
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Eki 2025 #14 Burçak A.' Alıntı: Ben rainbow demiştim, yine diyorum ablacım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir erkekle eş atabilirim abla Tuba K.🥈' Alıntı: Hayırlı olsun Mert. Evinize huzur ve neşe getirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abla
Burçak A.' Alıntı: Ben rainbow demiştim, yine diyorum ablacım hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir erkekle eş atabilirim abla Tuba K.🥈' Alıntı: Hayırlı olsun Mert. Evinize huzur ve neşe getirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abla
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,397 Tepkime puanı 14,413 Puanları 113 15 Eki 2025 #15 Mertcim bir meraklı kişi olarak ne çekilişi oldu da bu güzellik hanene geldi sağlıklı uzun ömürlü olsun
Mertcim bir meraklı kişi olarak ne çekilişi oldu da bu güzellik hanene geldi sağlıklı uzun ömürlü olsun
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,387 Tepkime puanı 22,919 Puanları 113 15 Eki 2025 #16 Mert G.🥇' Alıntı: Nasıl bir erkekle eş atabilirim abla Teşekkürler abla Genişletmek için tıkla ... Cremio, lutino bunlardan birisiyle iyi olur
Mert G.🥇' Alıntı: Nasıl bir erkekle eş atabilirim abla Teşekkürler abla Genişletmek için tıkla ... Cremio, lutino bunlardan birisiyle iyi olur
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Eki 2025 #17 Aslı Ö.' Alıntı: Mertcim bir meraklı kişi olarak ne çekilişi oldu da bu güzellik hanene geldi sağlıklı uzun ömürlü olsun Genişletmek için tıkla ... Pet Shop çekilişi abla kardeşim katılmıs. Cıkınca halamda aldı yolladı
Aslı Ö.' Alıntı: Mertcim bir meraklı kişi olarak ne çekilişi oldu da bu güzellik hanene geldi sağlıklı uzun ömürlü olsun Genişletmek için tıkla ... Pet Shop çekilişi abla kardeşim katılmıs. Cıkınca halamda aldı yolladı
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,101 Tepkime puanı 895 Puanları 5 15 Eki 2025 #18 Burçak A.' Alıntı: Cremio, lutino bunlardan birisiyle iyi olur Genişletmek için tıkla ... Albino olurmu
Burçak A.' Alıntı: Cremio, lutino bunlardan birisiyle iyi olur Genişletmek için tıkla ... Albino olurmu
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 15 Eki 2025 #19 Mert G.🥇' Alıntı: Teşekkür ederim abla Teşekkürler Atıyorum abla bakarmısın Genişletmek için tıkla ... Mor menekşe benekleri var maşallah SüphanAllah Rainbow sarıyüz Spangle renginde evinize bol sağlık bereket ve huzur getirsin inşallah canım benim
Mert G.🥇' Alıntı: Teşekkür ederim abla Teşekkürler Atıyorum abla bakarmısın Genişletmek için tıkla ... Mor menekşe benekleri var maşallah SüphanAllah Rainbow sarıyüz Spangle renginde evinize bol sağlık bereket ve huzur getirsin inşallah canım benim
Ece A. Eski Forumcu Uzman Mentör Yardımsever üye Katılım 29 Mar 2024 Mesajlar 1,531 Tepkime puanı 1,448 Puanları 113 15 Eki 2025 #20 Bende Rainbow a benzettim yüz yapısı Map'e benziyor