• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Eş tuttular mı?

perfectr

Yeni Üye
Merhaba,

1 dişi 1 erkek kuşum var. Erkek çok kur yapıyor ancak dişi çok umursamaz. Kaşıma var. Yem kusma da var ancak dişi hep itiyor. Dişi çok huysuz. Eş mi arkadaş mı acaba? Kavga da oluyor ara ara

Video: Watch unnamed | Streamable

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba,

1 dişi 1 erkek kuşum var. Erkek çok kur yapıyor ancak dişi çok umursamaz. Kaşıma var. Yem kusma da var ancak dişi hep itiyor. Dişi çok huysuz. Eş mi arkadaş mı acaba? Kavga da oluyor ara ara

Video: Watch unnamed | Streamable
Tutmuş gibiler kulucka döneminde yavru almak istiyorsanız kafesten fazla çıkarmayın üremeye odaklansınlar. Ara sıra kavgalar oluyor bende çok yaşadım birbirlerini yiyorlardı ama yumurta verdiler 😊🙏🏻 kalamar kemiği olsun kafeste bu süreçte

perfectr

Yeni Üye
Tutmuş gibiler kulucka döneminde yavru almak istiyorsanız kafesten fazla çıkarmayın üremeye odaklansınlar. Ara sıra kavgalar oluyor bende çok yaşadım birbirlerini yiyorlardı ama yumurta verdiler 😊🙏🏻 kalamar kemiği olsun kafeste bu süreçte
Kalamar kemiği gaga taşı vb var vitaminlere ek formmix yağıda veriyorum. Erkek hazır ancak dişide kızgınlık yok o yüzden acele etmiyorum. Dişi erkek gibi büyük de gelmiyor bana daha zayıf sanki büyüyemedi

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kalamar kemiği gaga taşı vb var vitaminlere ek formmix yağıda veriyorum. Erkek hazır ancak dişide kızgınlık yok o yüzden acele etmiyorum. Dişi erkek gibi büyük de gelmiyor bana daha zayıf sanki büyüyemedi
Acele etmeyin yavaş yavaş mama verebilirsiniz hafta da 2 kızısmaya yarar

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Sadece kıvırcık marul yiyorlar şimdilik onu da asıyorum. Havuç, yumurta vb kaç kez denedim yok yemiyorlar.
Gece yemlikleri alın sabah bir kaç saat sonra yumurta maması verin üstüne biraz tohum serpin mutlaka tadına bakıcaklar

Üst Alt