• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş Seçimi Hakkında

VDNKh

Yeni Üye
Merhabalar. İki yaşında dişi bir sultan papağanım var. Kendisi bana oldukça alışık. Evde asla yalnız kalmıyor ancak benim dışımda kimseyle yakın olamıyor ve haliyle canı sıkılıyor. Henüz kızıştığına dair bir belirti de göstermedi. Canı sıkılmaması ve yalnız kalmaması için kendisine bir eş almak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası'nda gezmiş olduğum çoğu petshop'ta eş seçtirebileceğim kadar dolu (en azından 3-4 kuş) kafes bulamadım. Önerebileceğiniz, şurada kuşunuza eş seçtirebilirsiniz diyeceğiniz (üretici ya da petshop fark etmez), kafes temizliğine önem vermiş yerler için önerilerinize açığım. Ayrıca ilk tercihim yavrulatmak değil. Bunun için alınabilecek bir önlem var mı? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ailemize Hoşgeldiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar. İki yaşında dişi bir sultan papağanım var. Kendisi bana oldukça alışık. Evde asla yalnız kalmıyor ancak benim dışımda kimseyle yakın olamıyor ve haliyle canı sıkılıyor. Henüz kızıştığına dair bir belirti de göstermedi. Canı sıkılmaması ve yalnız kalmaması için kendisine bir eş almak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası'nda gezmiş olduğum çoğu petshop'ta eş seçtirebileceğim kadar dolu (en azından 3-4 kuş) kafes bulamadım. Önerebileceğiniz, şurada kuşunuza eş seçtirebilirsiniz diyeceğiniz (üretici ya da petshop fark etmez), kafes temizliğine önem vermiş yerler için önerilerinize açığım. Ayrıca ilk tercihim yavrulatmak değil. Bunun için alınabilecek bir önlem var mı? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Tanımadığınız üretici veya özellikle de pet shoptan almak yerine, levent tarafına gidip @Şehmus BAKIR hocamızdan almanızı tavsiye ederim. En azından sağlığı konusunda endişe etmezsiniz 😊

VDNKh

Yeni Üye

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yunurtlayacagi yer olmazsa yatacağı yumurta olmazsa yavrusu olmaz