• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş Alma

Taha Y.

Müdavim
Kuşum 2 yaşında ona eş alma konusunda baya geç kalmışım galiba. eş almalamıyım ve erkeğin yaşı kaç alması lazım benim kuş dişi erkek kaç yaş Olmalı Yazarsanız Sevinirim.

EnesGenç

Eski Forumcu
Kuşum 2 yaşında ona eş alma konusunda baya geç kalmışım galiba. eş almalamıyım ve erkeğin yaşı kaç alması lazım benim kuş dişi erkek kaç yaş Olmalı Yazarsanız Sevinirim.
Sıkıntı değil. Zaten büyüdükçe ucmalari da azalıyor.tma vakti gibi yani . 2 3 ay büyük olsun . Sevmeme es tutmama gibi oluyir bol sabırlı olun . Birde aldığınız kuşları 10 15 gün ayrı bakın sonra birlestirin

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bence dişiniz büyük ise bence kuşu alacağınız yere dişinizi de götürün derim, kendi seçsin eşini hangisiyle az da olsa yakınlık kurabilirse onu alın derim ben, yoksa benim muhabbetler gibi sürekli eve tek tek beğenmesi için çok getirip begenmezse götürme şansınız olur 🙂🤣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Geç değil alabilirsiniz.. yetişkin olması yeterlidir tam yaşını satıcı anlayamaz sadece tahmin edebilir..didemin dediği gibi güvenilir gördüğünüz bir petshop veya üreticiye kuşunuzu götürün kendi beğendiğinizi alın daha garanti olur 👍

Üst Alt