Kuşum 2 yaşında ona eş alma konusunda baya geç kalmışım galiba. eş almalamıyım ve erkeğin yaşı kaç alması lazım benim kuş dişi erkek kaç yaş Olmalı Yazarsanız Sevinirim.
Kuşum 2 yaşında ona eş alma konusunda baya geç kalmışım galiba. eş almalamıyım ve erkeğin yaşı kaç alması lazım benim kuş dişi erkek kaç yaş Olmalı Yazarsanız Sevinirim.
Sıkıntı değil. Zaten büyüdükçe ucmalari da azalıyor.tma vakti gibi yani . 2 3 ay büyük olsun . Sevmeme es tutmama gibi oluyir bol sabırlı olun . Birde aldığınız kuşları 10 15 gün ayrı bakın sonra birlestirin
Bence dişiniz büyük ise bence kuşu alacağınız yere dişinizi de götürün derim, kendi seçsin eşini hangisiyle az da olsa yakınlık kurabilirse onu alın derim ben, yoksa benim muhabbetler gibi sürekli eve tek tek beğenmesi için çok getirip begenmezse götürme şansınız olur
Geç değil alabilirsiniz.. yetişkin olması yeterlidir tam yaşını satıcı anlayamaz sadece tahmin edebilir..didemin dediği gibi güvenilir gördüğünüz bir petshop veya üreticiye kuşunuzu götürün kendi beğendiğinizi alın daha garanti olur