• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Erkek yuvadan erkeğe seslenir mi?

Ferhatemre34

Aktif Üye
Merhaba erkek kuşum yuvaya girip bu şekilde ötüyor ve gagasını ara ara yuvaya vuruyor, lutino olan kuşumun kanat altları sarı benekli fakat ara sıra erkek gibi ötüyor şuan cinsiyetinden emin değilim sorum şudur ki ikiside erkek ise de yuvaliga girip seslenir mi yada sadece dişi ise mi bu davranışı yapar

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Merhaba erkek kuşum yuvaya girip bu şekilde ötüyor ve gagasını ara ara yuvaya vuruyor, lutino olan kuşumun kanat altları sarı benekli fakat ara sıra erkek gibi ötüyor şuan cinsiyetinden emin değilim sorum şudur ki ikiside erkek ise de yuvaliga girip seslenir mi yada sadece dişi ise mi bu davranışı yapar
Merhaba Ferhat iyi ki vermemişsin cinsiyeti belli olmayan kuşu :D . Beyaz olan çiftleşme ötüşü yapıyor gibi geldi.

Ferhatemre34

Aktif Üye
Yapıyor da yanındaki dişi ise mi yapar sadece yada ikisi de erkek olsa da yapar mı onu merak ediyorum 😀

Ferhatemre34

Aktif Üye
O yanindakinin otmesini video çekip atmıştım bu kuş erkek demiştiniz

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Bu ikisinin cinsiyet ayrımı çok zor türlerinden dolayı. Tahmini bir şey dedim ama bu ötüşü erkek ötüşü de olabilir çiftleştiler mi diye sordum ben çiftleşme görmediyseniz büyük ihtimal ikisi de aynı cinsiyet.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu öten ise net erkek ☺ İkisi de yuvalığa girer ancak dişi ise bu şekilde ötmez☺

Ferhatemre34

Aktif Üye
Bu ikisinin cinsiyet ayrımı çok zor türlerinden dolayı. Tahmini bir şey dedim ama bu ötüşü erkek ötüşü de olabilir çiftleştiler mi diye sordum ben çiftleşme görmediyseniz büyük ihtimal ikisi de aynı cinsiyet.
Çiftleşme görmedim ama erkek sürekli yuvaya giriyor

Ferhatemre34

Aktif Üye
Dişi diye aldık erkek çıkması beni bı nebze üzdü 😀 aldığım yer birde kanatlarının alti full benek hatta damızlık demişti 😀

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Dişi diye aldık erkek çıkması beni bı nebze üzdü 😀 aldığım yer birde kanatlarının alti full benek hatta damızlık demişti 😀
Evet bunu konuşmuştuk değişim kabul etmediler değil mi kuşun. Bence bakmaya devam edin hala sizde duruyor. Bir şey olmaz eş almak zorunda değilsiniz ne güzel ötüyorlar zaten seversiniz de

Ferhatemre34

Aktif Üye
Gitmedim oraya henüz birsey teklif etmedim ama ben yavru alıp büyütmek istiyorum