• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

**Erkek Sultan Papağanında Tombulluk ve Halsizlik, Dişi Sultan Papağanının Genel Kontrolü*

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlginiz için çok teşekkür ederim dişinin kilosu azsa nasıl arttırmalıyım o zaten yiyor içiyor da tehlikeli mi yani Tehlikeli değil de kötü bir şey mi kilosunun az olması
Hastalığa yakalanmadığı müddetçe endişe etmeyin. Yağlı tohumlar sunun. Daldarı olur aspur olur. Zaten yeni yem de almışsınız zengin içerikli. Dışkı takibini sürekli yapın. Probiyotik multivitamin takviyesi de haftada bir düzenli şekilde verin. Başka da aklıma bir şey gelmiyor. Kafanıza takılan bir şey olursa yine sorarsınız. Geçmiş olsun 🌸

Meryem demir

Paylaşımcı
Şimdi erkek yemek yiyor dişi de kendini kaşıyor aldığım yer bu şekilde güvenilir bir pet Shop'tan aldım ben de gayet iyi içerisinde çok şey var zaten erkek bazen şöyle oluyor attığın üstünde de gözüktüğü gibi böyle duruyor biraz daha halsiz gibi gözüküyor

Ekli dosyalar

Meryem demir

Paylaşımcı
Bence çok bir şeyleri yok ama kontrol amaçlı dışkılarını nasıl değiştiğini çok fazla değişiyor dedim ya işte bazen ishali oluyor bazen olmuyor Onun için dışkının fotoğrafını ada atacağım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Fotoğrafta kursağı aşırı şiş gözüküyordu ama son attıklarınızda normal 🙂 Probiyotik kullanın, eğer zayıflık varsa aspur verebilirsiniz faydalı olur.