• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Erkek sultan papağanı tuhaf dışkı

ilhan60

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Büyük dışkı, sakinlik
Hastalık Belirti Tarihi
18 Kas 2025
Kullanılan İlaç
Yok
1,5 yaşında erkek sultan papağanım var. İki gündür kafes tabanında poposunu kaldırıp sabit bir şekilde duruyor ve çok büyük dışkı yapıyor. İştahı iyi, dışarı çıkarınca hareketli ama normalde kafeste dört döner kur yapardı ama iki gündür içine kapanık. Sessiz sessiz takılıyor hastalık habercisi mi Allah korusun

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba cinsiyetinden emin miyiz. Dişi olma ihtimaline karşı yumurta habercisi olabilir. Erkekse başka sıkıntı var demektir. Siz yinede beyaz peçeteye dört beş yeni yapılmış dışkıları atar mısınız

ilhan60

Yeni Üye
Merhaba cinsiyetinden emin miyiz. Dişi olma ihtimaline karşı yumurta habercisi olabilir. Erkekse başka sıkıntı var demektir. Siz yinede beyaz peçeteye dört beş yeni yapılmış dışkıları atar mısınız
Merhaba, erkek olduğuna eminim bir ara eş tutmuştu dövünce ayırdım eşini. Dışkı yapmadı henüz yapınca atacağım teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet yumurtalar boş çıkmıştı ama
Anladım çifleşirken gördüyseniz erkektir
Fakat görmeyip yuvada yumurta gördüyseniz iki dişi aynı anda kızgınlık yumurtası yapabilir ve yumurtalar boş çıkar
Erkeklerde boş çıkma ihtimali yok denecek kadar azdır,
Siz yinede popo kontrolü yspın
Birde çatısına bakın fotoğraf paylaşıyorum
İki kemik ucu erkekte yarım cm (/ . /) kadardır dişide bu aralık 1 cm ( / ... /) ve üzeridir

Ekli dosyalar

ilhan60

Yeni Üye
Anladım çifleşirken gördüyseniz erkektir
Fakat görmeyip yuvada yumurta gördüyseniz iki dişi aynı anda kızgınlık yumurtası yapabilir ve yumurtalar boş çıkar
Erkeklerde boş çıkma ihtimali yok denecek kadar azdır,
Siz yinede popo kontrolü yspın
Birde çatısına bakın fotoğraf paylaşıyorum
İki kemik ucu erkekte yarım cm (/ . /) kadardır dişide bu aralık 1 cm ( / ... /) ve üzeridir
[/WHİTE merhaba dışkı bu şekilde

Üst Alt