• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek Sultan Papağanı Kızışma Belirtileri Neler ?

Maviş Paşa

Tutkulu
1 yaşında Sultan papağanım muhabbet kuşunu kovalıyor mu oyun mu oynuyor anlamadım. Anlık bişey oluyor. Kanat açıp üstüne doğru uçuyor.

Sultan papağanı tek erkek kızışma belirtileri nelerdir ? Ne zaman gecer nasıl gecer ?

Murat Halisdemir

Müdavim
Kanat açıyosa burası benim mekanım diyo onu uzaklaştırıyo orayı sahiplenmiş :) ayır yoksa dövebilir

Maviş Paşa

Tutkulu
Kanat açıyosa burası benim mekanım diyo onu uzaklaştırıyo orayı sahiplenmiş :) ayır yoksa dövebilir
Ters dönüp kanat açmıyor ama normal tünekte veya kafes üstünde dururken üstüne uçarak kanat açmaya çalışıyor. Kavga eder diye çekemiyorum yoksa çekecem de, 🤣

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
1 yaşında Sultan papağanım muhabbet kuşunu kovalıyor mu oyun mu oynuyor anlamadım. Anlık bişey oluyor. Kanat açıp üstüne doğru uçuyor.

Sultan papağanı tek erkek kızışma belirtileri nelerdir ? Ne zaman gecer nasıl gecer ?
Eş alırsan anca geçer de senle ilgileniyorsa ilgisi azalır onu da göz önünde bulundurmak gerek 😄

Maviş Paşa

Tutkulu
Eş alırsan anca geçer de senle ilgileniyorsa ilgisi azalır onu da göz önünde bulundurmak gerek 😄
Eş almazsak geçmez mi bu durum. İyiyiz şimdilik sorun yok Sadece 2 muhabbet kuşuna kanat açıp üstüne uçuyor sadece. 1 yaş civarında işte 😏

Üst Alt