• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek muhabbet kuşuna illa eş almam gerekir mi

Caglaaa

Yeni Üye
Merhaba,
6 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Kızgınlaşma dönemine girdiğini düşünüyorum. Ama eş almak istemiyorum tüm ilgimi ona veriyorum hep ilgileniyorum aynı odadayız hep kafesi açık oyuncakları var. Eş almam gerekir mi eş almazsam ne olur :(

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba,
6 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Kızgınlaşma dönemine girdiğini düşünüyorum. Ama eş almak istemiyorum tüm ilgimi ona veriyorum hep ilgileniyorum aynı odadayız hep kafesi açık oyuncakları var. Eş almam gerekir mi eş almazsam ne olur :(
Eş almazsanız kızgın kalır. Eş alırsanız size olan ilgisi azalır. Kendinizi dusunuyosaniz almayın kuşu dusunuyosaniz alın😉😉

Caglaaa

Yeni Üye
Eş almazsanız kızgın kalır. Eş alırsanız size olan ilgisi azalır. Kendinizi dusunuyosaniz almayın kuşu dusunuyosaniz alın😉😉
Aslında eşi olmamasının etkileri çok büyük üzüntülere sebep oluyorsa olmazsa olmazsa kuşu düşünürüm o mutlu olsun isterim. Ama 1 kuşa yeterince iyi bakabilmek için bile kafayı yemiş durumdayım. 2 kuşun sorumlulğu çok büyük olur ikisine de yetemediğim noktalar olur diye almak istemiyorum. Eş almadan bu konuyu çözebilmemin yolu varsa onu tercih ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuz sanırım evcildir yaptığı hareketler içgüdüsel davranış sizi bir arkadaş ve kendisini bir insan sandığı içindir.. yanına başka bir kuş aldığınızda size olan ilgisi azalır.kafesine çeşitli oyuncaklar alın birazdaha dikkati dağılır.

Cxcx

Paylaşımcı
bende aynı konu hakkında soru soracaktım, biraz daha bilgi verebilir misiniz, erkek muhabbet kuşunun ömür boyu arkadaşı olmazsa, hem sağlık hem de mutlu olması açısından olumsuz etkisi fazla mı olur, yoksa yalnızda mutlu, sağlıklı olabilir mi ?

Semihzz123

Tutkulu
bende aynı konu hakkında soru soracaktım, biraz daha bilgi verebilir misiniz, erkek muhabbet kuşunun ömür boyu arkadaşı olmazsa, hem sağlık hem de mutlu olması açısından olumsuz etkisi fazla mı olur, yoksa yalnızda mutlu, sağlıklı olabilir mi ?
Muhabbet kuşları doğal ortamında sürü halinde yaşayan kuşlardır alıp almamak sizin tercihiniz ama almak daha iyi olur bence

Essess

Yeni Üye
Benim de erkek bir kuşum var ve eş almak istiyorum. Peki dişi ve erkek kuş ikisi de ayrı ayrı insana alışkın kuşlar olsa yine de ilgileri azalır mı? Ayrica bir eşle bitecek mi iş. Ürememeleri için ne yapabilirim.

Emre A.

Tutkulu
Benim de erkek bir kuşum var ve eş almak istiyorum. Peki dişi ve erkek kuş ikisi de ayrı ayrı insana alışkın kuşlar olsa yine de ilgileri azalır mı? Ayrica bir eşle bitecek mi iş. Ürememeleri için ne yapabilirim.
yuvalık takmazsınız

Semihzz123

Tutkulu
Eş aldığınız zaman birbirleri ile eş tutarlarsa çiftleşebilirler tabiki,yumurtlamayı engelleyemezsin içgüdüsel olarak yumurtlayacaktır tabiki de kuş, yumurtladiktan sonra bir süre bakıp kuşu sahiplendirmeyi düşünebilirsiniz eğer bakamayacağınızı düşünüyorsanız.

Üst Alt