• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Erkek Muhabbet Kuşuma Nasıl Eş Almalıyım

İlker Göktürk

Paylaşımcı
Herkese merhaba arkadaşlar kuşum 5 aylık civarı oldu artık birazda yani eskiye göre hırçınlasti ben bunun yanına yeni bir kuş almak istiyorum bu erkek yanına alacağım disi aynı yaşta olmasımı lazım yoksa biraz daha 2,3 aylık civarı alabilir miyim

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Herkese merhaba arkadaşlar kuşum 5 aylık civarı oldu artık birazda yani eskiye göre hırçınlasti ben bunun yanına yeni bir kuş almak istiyorum bu erkek yanına alacağım disi aynı yaşta olmasımı lazım yoksa biraz daha 2,3 aylık civarı alabilir miyim
Aynı yaşta da alabilirsiniz 2,3 aylıkta alabilirsiniz. Ama 6 aylik olmadan ikisini de ciftlestirmeyin.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
çiftleşmesini istiyorsan erkek büyük olucak dişiden ve erkeğin dişiden baskın olması lazim 10 aylık olmadan ikisinide çiftleştirme

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ele alışık olsun istiyorsanız yavru almanız daha iyi olur

Üst Alt