Cinsiyetini Sor!erkek muhabbet kuşum öldü bu kuşumun kesinlikle kız olup olmadığını kontrol etmem lazım cinsiyetini soyleyebilirmisiniz bana erkek dediler
Kafes paslı, imkan olduğu vakit değiştirmenizi öneririm. Tünekleri de bir elden geçirin ki dışkı artıkları gitsin, bakteri oluşturur. Hocalarım cinsiyet belirtmiş, aşağıda kullanmanız önerilen takviyeler ve ek önemli bilgiler mevcut, okumanız iyi olur.
Merhaba bakımını yaptığımız canların tüm ihtiyaçlarını kafes ortamında vermemiz gerekiyor.Bu takviyeler her kafes canlısına rutin olarak kullanılmalıdır. Entrobac (probiyotik) kullanımı Yarım suluk (50 ml) içme suyuna plastik veya tahta kaşığın ucuyla bir mercimek tanesi kadar iyice...
Sevgili Kafeskuslari dostları Kuş sahiplenmek istediğinizde, Öncelikle onlarında bizim gibi CANLI olduğunu unutmamalısınız 🌟Sağlık 🌟Beslenme 🌟Bakım 🌟Sevgi ve ilgi ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılamalısınız ♦Kuşlarınız için ayıracağınız bir bütçe olmalıdır 🌟Geniş kafesi (ızgaralı) tahta...
Bu kuş benim değildi erkek muhabbet kuşum benimdi komşuma vermiştim eş aradıkları için şimdi o öldü bunu bana geri verdiler şimdilik diğer kuşlarımdan ayrı kalsın diye farklı bir kafese koydum önerinizi dikkate alacağım sağolun