• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Erkek muhabbet kuşum dişiye saldırdı kafasını kanattı

gsmania86

Yeni Üye
Dişi 1 tane yumurtladı.Ancak erkek dişiye saldırdı kafasını baya kanattı.Yuvasını 1 saat ayırdım sonra yine yuvaya koydum yine üstüne çıktı çiftleşmek mi istedi saldırdımı anlamadım.Yuvalarını ayırayım mı? Erkek olmadan dişi yumurtlayıp yavrulara bakabilir mi?Ne yapmam lazım yardım lütfen

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşların ikiside dişi. Muhtemelen yuva kavgası olmuş. Yumurta kızgınlık yumurtasıdır. Yuvayı bozun takmayın. Yumurtayı da atın.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yarasi Olan Çocuğa Crystalin Varsa Mutlaka Kullanin. Çok Çok Minikte Terramycın Sürün. En Önemlisi Biri Kizginlikta Yine Yumurta Yapacaktır. Ayırın Ayrı Kafeslerde Olsunlar. Allah Korusun Diğer Çocuğu Öldürebilir Bilginiz Olsun.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba umarım foruma tekrardan girersiniz de kuşların ikisinin de dişi olduğunu öğrenirsiniz. Mutlaka ayrı kafeslerde kalmalılar.

gsmania86

Yeni Üye

gsmania86

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yarasi Olan Çocuğa Crystalin Varsa Mutlaka Kullanin. Çok Çok Minikte Terramycın Sürün. En Önemlisi Biri Kizginlikta Yine Yumurta Yapacaktır. Ayırın Ayrı Kafeslerde Olsunlar. Allah Korusun Diğer Çocuğu Öldürebilir Bilginiz Olsun.
2. Yumurtayıda yaptı bugün😃Ayırdım kafesleri güvendeler

Üst Alt