• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Erkek muhabbet kuşu için dişi seçimi

berat33

Yeni Üye
Öncelikle herkeze çok ilgili oldukları için teşekkürYaşına girmiş veya girmek üzere olan erkek kuşum için hangi renk dişi alsam ben her renkten yavru çıksın istiyorum hepsi çıkmasa bile çoğu çıksın erkeğin fotoğraflarını atacam1000025332.jpg1000025332.jpg1000031551.jpg

berat33

Yeni Üye
Özür dilerim birde hangi ırk muhabbet kuşu uyar yazmayı unutmuşum çok özür dilerim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öncelikle herkeze çok ilgili oldukları için teşekkürYaşına girmiş veya girmek üzere olan erkek kuşum için hangi renk dişi alsam ben her renkten yavru çıksın istiyorum hepsi çıkmasa bile çoğu çıksın erkeğin fotoğraflarını atacamEkli dosyayı görüntüle 98296Ekli dosyayı görüntüle 98296Ekli dosyayı görüntüle 98295
Merhaba soy bağını bilmediğimiz için bunu bilemeyiz😊
Sarı veya yeşil renk sahiplenirseniz rengarenk bebekler olabilir, babanın annenin genlerine baskınlığına bağlıdır
Ayrıca erkek seçmez, eşini dişi kuş seçer😊
Güvenilir bir petshop veya üreticiye götürün kuşu dişilerin yanına bırakın gelir seçer dişi kuş😊
5 dk da sürebilir 1 saatte
Eve gelince de karantina alın yeni kuşu en az 1 hafta ayrı kalmalılar

berat33

Yeni Üye
Estağfurullah özre gerek yok😊
Yerli veya çek ırkı olabilir😊
Teşekkürler herşey için kelimeleri tam öğretip öyle alacagım bir soru var eşalırsam konuşmayı unuturmu abla siz bilgili siniz bana eşine konuşsa yeter benle ilgilen meşe de olur yeterki konuşmayı unutmasın ona göre alacam dişiyi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler herşey için kelimeleri tam öğretip öyle alacagım bir soru var eşalırsam konuşmayı unuturmu abla siz bilgili siniz bana eşine konuşsa yeter benle ilgilen meşe de olur yeterki konuşmayı unutmasın ona göre alacam dişiyi
Rica ederim 😊konuşmayı unutmaz, eşine tüm bildiğini kur yaparken anlatır😊🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
O ballı krakeri vermeyin mantar yapabiliyor, yapıştırıcısı zararlı ☺

Üst Alt