• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Erkek Muhabbet kuşu her objeye sürtünüyor

• Konbuyu başlatan remiko04
  • Başlangıç tarihi
R

remiko04

Yasaklı
Hastalık Belirtileri
Sürtünme
Kullanılan İlaç
Yok
Kuşum 4 yaşında ve erkek, son bir senedir her yere poposunu sürtünme huyu geliştirdi durduramıyorum. Önce bunu yaptığı oyuncağı değiştirdik, yeni taktıklarımızı görünce kafese sürtünmeye başladı, kemirmesi için oyuncak aldık, belki davranışı azaltır diye, yine sürtüyor kafese. Dışarı çıkarınca gözlük ve mutfak kaşık çatalı gördüğü an aynısını oraya da yapıyor. Artık çözüm bulamadığım için sormak istedim, ne yapabilirim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum 4 yaşında ve erkek, son bir senedir her yere poposunu sürtünme huyu geliştirdi durduramıyorum. Önce bunu yaptığı oyuncağı değiştirdik, yeni taktıklarımızı görünce kafese sürtünmeye başladı, kemirmesi için oyuncak aldık, belki davranışı azaltır diye, yine sürtüyor kafese. Dışarı çıkarınca gözlük ve mutfak kaşık çatalı gördüğü an aynısını oraya da yapıyor. Artık çözüm bulamadığım için sormak istedim, ne yapabilirim?
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz, eş sahiplenebilirsiniz 🤗kalıcı çözüm yolu olur 👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Eş almak istemiyoruz, bu davranışı zamanla geçirebilmemiz için çözüm var mı? :(
Kızgınlıkta olduğu için yapıyor, parlak metaller ilgisini çeker,
Banyo, yulaf çekirdeksiz elma kızgınlığı azaltor
Havuç nane vermeyin artırır

R

remiko04

Yasaklı
Kızgınlıkta olduğu için yapıyor, parlak metaller ilgisini çeker,
Banyo, yulaf çekirdeksiz elma kızgınlığı azaltor
Havuç nane vermeyin artırır
Çok teşekkürler, deneyeceğiz. Şuan kafeste hiçbir oyuncak bırakmadık sürtünemeyeceği büyük bir tane dışında, oyuncaksız tutmak doğru mu? Kafesin içinde sıkılmasını istemiyoruz :(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler, deneyeceğiz. Şuan kafeste hiçbir oyuncak bırakmadık sürtünemeyeceği büyük bir tane dışında, oyuncaksız tutmak doğru mu? Kafesin içinde sıkılmasını istemiyoruz :(
Merdiven de takabilirsiniz👍

Üst Alt