• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek kuyruk kaldırdı

19.merttt

Müdavim
Bugün kuşlarım ciftlesti ama deminden erkek kuşumun kuyruk kaldırıp dişinin üstüne çıktığını gordum iki üç kere yaptılar bunu bi yerde dişinin erkeğe ciftlesmeyi öğrettiğini gördüm acaba doğrumu

Selinhudson

Aktif Üye
Bugün kuşlarım ciftlesti ama deminden erkek kuşumun kuyruk kaldırıp dişinin üstüne çıktığını gordum iki üç kere yaptılar bunu bi yerde dişinin erkeğe ciftlesmeyi öğrettiğini gördüm acaba doğrumu
Kuşlar deneyimsizse böyle şeyler olabiliyor benimkilerde erkek yuvaya girmesi için girip bekliyodu dişiyi yuvaya ikna ediyodu gayet normal

19.merttt

Müdavim
Kuşlar deneyimsizse böyle şeyler olabiliyor benimkilerde erkek yuvaya girmesi için girip bekliyodu dişiyi yuvaya ikna ediyodu gayet normal
Benim erkekte öyle yaptı dişi giriyor iki gündür bugün ciftlesme gerçekleşti şimdi dişi çıktı üstüne demekki birbirlerine ogretiyorlar

ibanez_022

Aktif Üye
Bugün aynısını yaşadım. Erkek 1.5 yaşlarında daha önce farklı bir kuşla çiftleşti yavruları oldu. Yani gayet tecrubeli. Dişi'nin ise ilk çiftleşmesi olacaktı. Erkek sanki dişiymiş gibi bişiyler anlatmaya çalışıyor ve dişi gibi kuyruk kaldırıyor. Dişi ise ısırıyor uçuyor kafeste, en sonunda kaldırdı kuyruğunu ve çiftleştiler.

Sanırım erkek ne yapması gerektiği öğretti, çünkü bir aydır kur yapıyordu ve dişi yüz vermiyordu.