• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Erkek kuşuma albino eş aldım ama dişi kuşun sürekli kanatları titriyor ve uçamıyor.

Hakanr000

Paylaşımcı
Bugün yaptırdıgım pratikler sonucu azda olsa uçmayı başardı sanırım durumu iyiye gidiyor tek sorun kendisi hiçbir şekilde uçmuyor benim parmagıma alıp uçurmam gerekiyor, anlayamadım neden kendisi uçmak istemiyor.

Hakanr000

Paylaşımcı
Kanatları hala titriyor bu arada acaba sinirsel bir problemi olabilir mi dogustan vesaire pek normal degil gibi sürekli kanatlarının titremesi

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Kanatları hala titriyor bu arada acaba sinirsel bir problemi olabilir mi dogustan vesaire pek normal degil gibi sürekli kanatlarının titremesi
O kanat yukarıda duruyor zaten biraz zamanında kırılmış kötü kaynamış olabilir veya incimiştir eskisi gibi düzelmemiştir zaten 2 senedir kafeste duran bir kuş yeterince yıpranmıştır dediğimiz gibi tamamen eski haline gelmeyebilir

Hakanr000

Paylaşımcı
O kanat yukarıda duruyor zaten biraz zamanında kırılmış kötü kaynamış olabilir veya incimiştir eskisi gibi düzelmemiştir zaten 2 senedir kafeste duran bir kuş yeterince yıpranmıştır dediğimiz gibi tamamen eski haline gelmeyebilir
acaba hala kırık olabilir mi ama kırık olsa hiç uçamaz diye düşünüyorum biraz uçabiliyor 10 15 dakika pratik yaptırdıktan sonra

Hakanr000

Paylaşımcı
Dişi artık rahat bir şekilde uçabiliyor çok şükür sadece kanatları titremeye devam ediyor ve sağ kanadı hala düşük ama uçmaya başladı.

Üst Alt