• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek kuşum yeni yumurtlayan disi kusa bakmiyor

Brke

Aktif Üye
Merhabalar 2 tane muhabbet kusum var dun aksam kusum ilk defa yumurtladi disi kusum kuluckaya yatiyo erkek ise yuvaliga girmiyor ve dunden sonra hic erkek kusun disi kusu besledigini gormedim erkek kusum yuvaligin uzak kisminda suluga otuyor arasira yuvaligin onune geliyo o kadar.

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Merhabalar 2 tane muhabbet kusum var dun aksam kusum ilk defa yumurtladi disi kusum kuluckaya yatiyo erkek ise yuvaliga girmiyor ve dunden sonra hic erkek kusun disi kusu besledigini gormedim erkek kusum yuvaligin uzak kisminda suluga otuyor arasira yuvaligin onune geliyo o kadar.
Dişi kuşunuz çıkmıyormu hiç. Yuvalık ağzında besliyordır belki

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çifleşme gördünüz mü? Eş olmayabilirler. Dişiniz kızgınlık yumurtası yapmış olabilir. Erkek sürekli yuvaya girmeyedebilir. Sizin görmediğiniz bir anda destekliyor olabilir.

Brke

Aktif Üye
Ciftlesme gormedim ama birbirini besliyorlar mesaji yazdiktan sonra erkek disiyi besledi ama disi disardayken ayrica birbirini kasiyorlar ama erkek yuvaliga girmiyor

Brke

Aktif Üye
Ayrica erkek hep ciftlesmek istiyor ve eşler

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ciftlesme gormedim ama birbirini besliyorlar mesaji yazdiktan sonra erkek disiyi besledi ama disi disardayken ayrica birbirini kasiyorlar ama erkek yuvaliga girmiyor
Erkek yuvalığa genelde girmez sorun yok bu durumda. Dişi hakimdir yuvaya.

Üst Alt