Selamlar arkadaşlar. Askerden bugün geldim. 1 ay önce erkek kuşum ölmüş bana terhis olana kadar haber vermediler. Dün öğrendim. Çok bağlı olduğum canımdan çok sevdiğim bir kuştu. Kafeste tutmuyorduk ev içinde özgürlerdi. Hiç aparat kullanmadan omuzunda bahçeye inerdi. Maalesef yerde gezerken üstüne basmışlar. Evin içinde bari özgür olsun derken kötülük ettik sanırım vicdan azabı çekiyorum.
Daha çok utandığım ise dişi kuşum. Birlikte neşe içinde uçarlardı ötelerdi. Öldükten sonra 1 hafta tüm odalarda aramış eşini. Şimdi ötmüyor tek başına duruyor. Gözlerim doluyor bu haline. Yeni bir kuş daha almak istemiyorum ölüm ağır oluyor. Bu kuşumuda petshop a vermek istemiyorum Çorumda ikamet ediyorum. Sizce sahiplendirmelimiyim destek olursanız çok sevinirim
Daha çok utandığım ise dişi kuşum. Birlikte neşe içinde uçarlardı ötelerdi. Öldükten sonra 1 hafta tüm odalarda aramış eşini. Şimdi ötmüyor tek başına duruyor. Gözlerim doluyor bu haline. Yeni bir kuş daha almak istemiyorum ölüm ağır oluyor. Bu kuşumuda petshop a vermek istemiyorum Çorumda ikamet ediyorum. Sizce sahiplendirmelimiyim destek olursanız çok sevinirim