• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek kuşum öldü desteğinize ihtiyacım var

dikici

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar. Askerden bugün geldim. 1 ay önce erkek kuşum ölmüş bana terhis olana kadar haber vermediler. Dün öğrendim. Çok bağlı olduğum canımdan çok sevdiğim bir kuştu. Kafeste tutmuyorduk ev içinde özgürlerdi. Hiç aparat kullanmadan omuzunda bahçeye inerdi. Maalesef yerde gezerken üstüne basmışlar. Evin içinde bari özgür olsun derken kötülük ettik sanırım vicdan azabı çekiyorum.

Daha çok utandığım ise dişi kuşum. Birlikte neşe içinde uçarlardı ötelerdi. Öldükten sonra 1 hafta tüm odalarda aramış eşini. Şimdi ötmüyor tek başına duruyor. Gözlerim doluyor bu haline. Yeni bir kuş daha almak istemiyorum ölüm ağır oluyor. Bu kuşumuda petshop a vermek istemiyorum Çorumda ikamet ediyorum. Sizce sahiplendirmelimiyim destek olursanız çok sevinirim 🙏

Mert.

Eski Forumcu
Başınız sağolsun sahiplendirmek istiyorsanız burdan ilan acabilirsiniz benim size tavsiye edeceğim o kuş sizin acınızı azaltabilir erkek kuşunuzun emaneti çünkü yinede siz bilirsiniz

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle geçmiş olsun hem askerliğinize hemde yaşanmışlara mümkünse kuşunuzun görsellerini veya streamable com dan video ekleyin bakalım

dikici

Yeni Üye
Başınız sağolsun sahiplendirmek istiyorsanız burdan ilan acabilirsiniz benim size tavsiye edeceğim o kuş sizin acınızı azaltabilir erkek kuşunuzun emaneti çünkü yinede siz bilirsiniz
Teşekkür ederim. öyle sessiz olması, çok üzüyor annem gördükçe mahcup oluyorum diyor. Öteki ile ne susar ne konardı şimdi hep aynı yerde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İstersen yanına bir arkadaş alabilirsin😊 görünürde bir sıkıntı yok yediği önünde yemedigi yerde 😂

efe1903

Tutkulu
Selamlar arkadaşlar. Askerden bugün geldim. 1 ay önce erkek kuşum ölmüş bana terhis olana kadar haber vermediler. Dün öğrendim. Çok bağlı olduğum canımdan çok sevdiğim bir kuştu. Kafeste tutmuyorduk ev içinde özgürlerdi. Hiç aparat kullanmadan omuzunda bahçeye inerdi. Maalesef yerde gezerken üstüne basmışlar. Evin içinde bari özgür olsun derken kötülük ettik sanırım vicdan azabı çekiyorum.

Daha çok utandığım ise dişi kuşum. Birlikte neşe içinde uçarlardı ötelerdi. Öldükten sonra 1 hafta tüm odalarda aramış eşini. Şimdi ötmüyor tek başına duruyor. Gözlerim doluyor bu haline. Yeni bir kuş daha almak istemiyorum ölüm ağır oluyor. Bu kuşumuda petshop a vermek istemiyorum Çorumda ikamet ediyorum. Sizce sahiplendirmelimiyim destek olursanız çok sevinirim 🙏
başınız sağolsun bence dişiyi vermeyin dişiyi verirseniz belki dahada üzülür bence bi arkadaş alın ona

Mert.

Eski Forumcu
Bencede bir arkadaş alın en çok bu acıyı ben anlarım 8 yıllık kusumu annem ezmisti acımi her gün hissediyorum ama yerine bir kuş almıştı azalmıştı yanında 3 tane kuş daha vardı. Onlar aynı sizin gibi onu alismislardi. Ben bir odada serbest kalırlar bende

efe1903

Tutkulu
Bencede bir arkadaş alın en çok bu acıyı ben anlarım 8 yıllık kusumu annem ezmisti acımi her gün hissediyorum ama yerine bir kuş almıştı azalmıştı yanında 3 tane kuş daha vardı. Onlar aynı sizin gibi onu alismislardi. Ben bir odada serbest kalırlar bende
bu yüzden yerlere bakarak yürüyorum odada

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Başınız sağ olsun. Dişiyi verirseniz o da üzülecek, ayrıca sahiplendirileceği yerde nasıl bakıldığını da bilemeyeceksiniz. Bence sizinle kalmalı. Belki ona yeni bir arkadaş alırsınız? :)

dikici

Yeni Üye
İstersen yanına bir arkadaş alabilirsin😊 görünürde bir sıkıntı yok yediği önünde yemedigi yerde 😂
Hem ben hem evdekiler pek istemiyor hocam annemin abisi öldü bu kadar üzülmedi kuşa üzüldüğü kadar ki bende aynı şekilde. Hani evde daha fazla acı yaşatacak bir şey istenmiyor gibi bilmiyorum komik geliyordur belki ama 😊

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Başınız sağolsun. Bence kuş sizinle kalmalı, yanına bir dişi alın isterseniz. Ve kafes alın. Anlık dikkatsizliğinize gelir, tekrar basarsanız bu sefer yaşadığınız acı çok büyük olur. Kafeste beslemek daha güvenli.

ilker64

Yeni Üye
Öncelikle başınız sağolsun. Benim şimdiki dişi kuşumdan önce bir erkek kuşum vardı. Birbirimize çok düşkündük. Sonra bir yakınımızdan şimdiki dişi kuşumu aldım. Onlar da birbirlerine hemen alıştılar. Ancak dişi kuşum bana hiç alışamadı. Hep uzak durdu. Bir gün benim dikkatsizliğim yüzünden erkek kuşum kafesinden kaçtı. O günden sonra çok fazla vicdan azabı çektim hem erkek kuşumu kaçırdığım için hem de dişi kuşumu yalnız bıraktığım için. Ardından burada da konu açmıştım hatta kuşum bana alışamadığı için değiştirmek istiyorum diye. Forumdaki arkadaşların tavsiyeleriyle kuşum artık bana alıştı. Ona ilk başlarda erkek kuşumun hatırası olarak baktım ama şimdi onu çok seviyorum. Bence ilk olarak tüm ilginizi dişi kuşunuza verin. Zaten zaman geçince siz gibi o da gerçeği kabullenecek. Sonrasında ihtiyaç duyarsanız ona bir arkadaş getirebilirsiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence dişi kuşu vermek yerine psikojisi açısından yanına yeni bir arkadaş alabilirsiniz. Eğer ki başka birine verirseniz inanın daha çok strese girecek 😔 ve çok güzel de oyun alanı kurmuşsunuz. Vereceğiniz kisi bu imkanları sağlar mı bilemezsiniz. Çokta masum bakıyor bu güzellik verilir mi yaa ❤🙏🏻

Üst Alt