• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek kuşum hastami

Teco42

Yeni Üye
Erkek muhabbet kuşumun ceresinde sarı birşey burun deliğini kapatmış günlerdir keyifsiz.Yardım lütfen

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Erkek muhabbet kuşumun ceresinde sarı birşey burun deliğini kapatmış günlerdir keyifsiz.Yardım lütfen
iki burnuda tıkalı. Önce bütün deliklerini tüyü tuzlu suya batırıp açın. Nezle grip tarzı bir şey olabilir. Neo teramycin kullanabilirsiniz. İlk etapta

Bahar Y.

Müdavim
Akan sıvı iltihap diye düşünüyorum ben, diğer üyeler me düşünür bilemiyorum

Teco42

Yeni Üye
Arkadaşlar elimle dışa çıkan iltihabı temizliyorum fakat icindede var ve iyileşme yok ağzını açıp kapamayada başladı ölmesini istemiyorum yardım lütfen

Teco42

Yeni Üye
Öncelik olarak Kanatlı uzmanına götürme şansınız varsa iyi olur. Yoksa üstatlar yardımcı olacaktır
Malesef ilçe merkezimizde yok büyükbaş veterinerleri var biz anlamayız diyip gönderiyorlar. Üstadlar yardım lütfen

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben sana ilaç onermistim kullanmadım mi hala

Teco42

Yeni Üye
Peki bunu hemen sipariş ediyorum nasil kullanacigimi üzerinde yaziyordur zannedersem

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vardır suluga çay kaşığı ucuyla kullanacaksın. Mercimek ten büyük nohuttan küçük misali

Teco42

Yeni Üye
Tuğrul bey aldım bunu günlükmü uygulayayım biraz daha detay verirmisiniz ?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
5 gu. Kullanın dediğim şekilde 5 gün sonunda vitamin takviyesi yapın 3 gün ardından 3 gün probiyotik takviyesiyle devam edin

Teco42

Yeni Üye
Dün burun deliklerini temizledim tuzlu su ve tüy ile,vede neo teramiciyn de tarif ettginiz kadar verdim suyla kariştirip.Bugün sabah kalktığımda dışkısı bu hale gelmiş.Yapabileceğim bişey varmıdır yardım bekliyorum ben iyi olsun diye çabaladıkça daha kötü işler ters gidiyor.kafesin dibinde hiç yem kabuğu vesaire yok yemde yemiyor muhtemelen:(

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dün burun deliklerini temizledim tuzlu su ve tüy ile,vede neo teramiciyn de tarif ettginiz kadar verdim suyla kariştirip.Bugün sabah kalktığımda dışkısı bu hale gelmiş.Yapabileceğim bişey varmıdır yardım bekliyorum ben iyi olsun diye çabaladıkça daha kötü işler ters gidiyor.kafesin dibinde hiç yem kabuğu vesaire yok yemde yemiyor muhtemelen:(
Elle besleme yapın ilaca devam edin

Üst Alt