Kuzeyx Yeni Üye Katılım 13 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 2 Puanları 8 Bugün 14:49 #1 erkek kuşum ayak atıyor ve benimle çiftleşmeye çalışıyor kızgınlıkta olabilir mi yanına eş atmamı önerir misiniz ama yaşı biraz büyük
erkek kuşum ayak atıyor ve benimle çiftleşmeye çalışıyor kızgınlıkta olabilir mi yanına eş atmamı önerir misiniz ama yaşı biraz büyük
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,087 Tepkime puanı 7,687 Puanları 113 Bugün 15:31 #2 İstemsizce güldüm kusura bakmayın Eş almanız uygun olur. Ona ilgisini verirse sizden biraz uzaklaşır.
İstemsizce güldüm kusura bakmayın Eş almanız uygun olur. Ona ilgisini verirse sizden biraz uzaklaşır.
Kuzeyx Yeni Üye Katılım 13 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 2 Puanları 8 Bugün 15:44 #3 Semiha S.' Alıntı: İstemsizce güldüm kusura bakmayın Eş almanız uygun olur. Ona ilgisini verirse sizden biraz uzaklaşır. Genişletmek için tıkla ... bende çok güldüm fotoğrafını atsam kızılıp kızışmadığını anlayabilir misniz
Semiha S.' Alıntı: İstemsizce güldüm kusura bakmayın Eş almanız uygun olur. Ona ilgisini verirse sizden biraz uzaklaşır. Genişletmek için tıkla ... bende çok güldüm fotoğrafını atsam kızılıp kızışmadığını anlayabilir misniz
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,087 Tepkime puanı 7,687 Puanları 113 Bugün 15:50 #4 Bahsettiğiniz hareket kızıştığını gösteriyor. Erkek kuşlar görüntüden anlaşılmaz. Ama o anı yakalayıp video eklerseniz çok daha iyi olur
Bahsettiğiniz hareket kızıştığını gösteriyor. Erkek kuşlar görüntüden anlaşılmaz. Ama o anı yakalayıp video eklerseniz çok daha iyi olur
Kuzeyx Yeni Üye Katılım 13 Eki 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 2 Puanları 8 Bugün 16:18 #5 Semiha S.' Alıntı: Bahsettiğiniz hareket kızıştığını gösteriyor. Erkek kuşlar görüntüden anlaşılmaz. Ama o anı yakalayıp video eklerseniz çok daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... kafasını aşşağı yukarı yapıp geziyor bide kur sesleri çıkarıyor
Semiha S.' Alıntı: Bahsettiğiniz hareket kızıştığını gösteriyor. Erkek kuşlar görüntüden anlaşılmaz. Ama o anı yakalayıp video eklerseniz çok daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... kafasını aşşağı yukarı yapıp geziyor bide kur sesleri çıkarıyor