• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Erkek kanaryamı sahiplendirmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SGA

Yeni Üye
Merhabalar,
eşi öldüğü için tek kalan erkek kanaryamı sahiplendirmek istiyorum. 5 yaşında ve gloster cinsi, güzel öten (yaz ayları dışında), sakin bir kuş. Tek kalması bizi üzüyor o yüzden halihazırda kanarya besleyen ve alıp satmayacak, gönülden severek bakacak birine büyük kafesi ile birlikte ücretsiz olarak sahiplendirmek istiyorum. Takip şartı vardır. Adana da yaşıyorum ama Ankara ya da bir ay içinde getirebilirim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kanaryalar tekte yaşayabilen sosyal olmayan kuşlar. Çok elzem değilse vermemeniz daha iyi olur. 5 yıl bakmışsınız. 😕

SGA

Yeni Üye
Haklısınız, bende vermeyi hiç istemiyorum aslında. Ama geçen sene birde kedi sahiplendik. Kuşlara rahat vermediği için salonda kapalı duruyor kafes, yanında eşi varken sorun yoktu ancak şimdi çok yalnız kaldı. O yüzden başka kanaryaları da olan birisine giderse mutlu olur diye düşünüyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar,
eşi öldüğü için tek kalan erkek kanaryamı sahiplendirmek istiyorum. 5 yaşında ve gloster cinsi, güzel öten (yaz ayları dışında), sakin bir kuş. Tek kalması bizi üzüyor o yüzden halihazırda kanarya besleyen ve alıp satmayacak, gönülden severek bakacak birine büyük kafesi ile birlikte ücretsiz olarak sahiplendirmek istiyorum. Takip şartı vardır. Adana da yaşıyorum ama Ankara ya da bir ay içinde getirebilirim.
Merhaba yer değişiminde çok stres yapıp tüylerini komple dökebilir ve yemeden içmeden kesilebilir
Eşini kaybetmiş şuan bile stresli dir
Yanına eş arkadaş sahiplenseniz inanın daha iyi olur
En güvenli yer sizin yanınızdır😊🤲

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haklısınız, bende vermeyi hiç istemiyorum aslında. Ama geçen sene birde kedi sahiplendik. Kuşlara rahat vermediği için salonda kapalı duruyor kafes, yanında eşi varken sorun yoktu ancak şimdi çok yalnız kaldı. O yüzden başka kanaryaları da olan birisine giderse mutlu olur diye düşünüyorum.
Bu vermeniz için haklı bir sebep ozaman. Hayırlısı olsun. İyi biryere gitsin inşallah 🙏🏻

SGA

Yeni Üye
Çok haklısınız biliyorum ancak birde kedimiz var, dolayısı ile hep bir odada kapalı duruyorlar, buda vicdan azabı yapıyor, başka kanaryaları olan bir evde daha mutlu olabilir diye düşünüyorum.

fulful

Yeni Üye
Merhaba,
biz de yalnız kalan yaklaşık 2 yaşındaki dişi kanaryamıza eş olacak bir erkek kanarya sahiplenmek istiyoruz. hala yuva arıyorsanız talibiz. Gerçi epey zaman geçmiş, hala yuva arıyor musunuz? İstanbuldayız. Gelip alabiliriz.

fulful

Yeni Üye
Kusura bakmayın, Adana'da yaşadığınızı söylemişsiniz. O kısmı görmemişim, heyecanlanıp acele yazdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt