• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek Hint bülbülü sürekli yuvada

ilaydak

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yuvadan hiç çıkmıyor ve sessiz
Hastalık Belirti Tarihi
31 May 2021
Merhaba 1.5 yaşında erkek hint bülbülüm var yaklaşık 1 2 hafta öncesinde dişi getirdik yanına ama bugün erkek kuşumda bi gariplik hissettim yuvadan çıkmıyor normale göre daha sessiz gibi. Normalde vitamin damlatıyorum sularına. Kuşuma bir şey olmasından korkuyorum yardımcı olan olursa sevinirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuşlarınizin resimleri ve dışkı resmi görebilir miyiz

ilaydak

Yeni Üye
Merhaba erkek kuşum şimdi düzeldi ama bu kez dişi kuşum çok sessiz halsiz ve kabarıyor ölecek gibi. Kardeşim pencereyi açmış o yüzden mi oldu acaba? Ne yapmam gerekir bu durumda?
Merhaba kuşlarınizin resimleri ve dışkı resmi görebilir miyiz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba erkek kuşum şimdi düzeldi ama bu kez dişi kuşum çok sessiz halsiz ve kabarıyor ölecek gibi. Kardeşim pencereyi açmış o yüzden mi oldu acaba? Ne yapmam gerekir bu durumda?
Büyük ihtimal cereyanda kaldı😔 sıcak bir yere alın multivitamin verin eğer hırıltı ve ishal olursa bizimle iletişime geçiniz

Bi17

Yeni Üye
Benim de erkek hint bülbülü hep yuvada. Komşunundu ben aldım. Birlikte yuvada kalıyorken şimdi dişi dışarıda erkek içeride kalıyor. Sebebi nedir acaba

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim de erkek hint bülbülü hep yuvada. Komşunundu ben aldım. Birlikte yuvada kalıyorken şimdi dişi dışarıda erkek içeride kalıyor. Sebebi nedir acaba
Ailemize hoş geldiniz. Eski konuları canlandırmayın lütfen, bunun yerine kendiniz konu açıp kuşlarınızın fotoğraflarını ve güncel dışkılarını da eklerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz :)

Üst Alt