• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Erkek forpusum yumurtladı

Eylüll123

Yeni Üye
Kaç gündür ishaldi ve eş istediğini anlıyordum bugün bi baktık yumurtlamış ilk defa görüyorum bir şey olur mu

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Erkek değilkiii ☺

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yumurtladıysa dişidir 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sanırım öyle görünüyor ama şaka gibi erkek diye almıştık bir anda sürpriz oldu neye uğradığımızı şaşırdık bir an ki kuyruğu mavi vs bakmıştık erkek diye yazıyordu nette de
Muavelerde cinisyet çok yanıltır. Ama kuşunuz görüntü olarak da dişi gibi duruyor zaten.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Valla bende forpuslardan hiç anlamam dişi erkek ayrımı vs ama bunun anlamamakla pek bir ilgisi yok. 😊 Erkeğin yumurta yapması zaten imkansız. Tam yazacaktım imkansız bir durum diye arkadaşlar cevap vermişler 😊🌸

Eylüll123

Yeni Üye
Valla bende forpuslardan hiç anlamam dişi erkek ayrımı vs ama bunun anlamamakla pek bir ilgisi yok. 😊 Erkeğin yumurta yapması zaten imkansız. Tam yazacaktım imkansız bir durum diye arkadaşlar cevap vermişler 😊🌸
ben de öyle sanıyordum google de aratınca bu tarz benzer sonuçlara denk geldim😃 el beslemesi ve sahibi de çok ilgili olduğu için karışıklık olamaz diye düşünmüştüm bir daha olur mu ve hemen eş almaya gerek var mı?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
ben de öyle sanıyordum google de aratınca bu tarz benzer sonuçlara denk geldim😃 el beslemesi ve sahibi de çok ilgili olduğu için karışıklık olamaz diye düşünmüştüm bir daha olur mu ve hemen eş almaya gerek var mı?
Evet tekrardan kızgınlık yumurtası yapabilir de yapmayabilirde. Eş almak sizin tercihinize kalmış. Yalnız kalmasın yanına arkadaş olsun derseniz alın. Yavru almak istemezseniz de yuvalık takmazsınız.