• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Erkek, dişiye yem yedirmiyor. Kovalıyor

Ahseniko

Yeni Üye
Merhabalar. Cennet papağanı ya da Sultan papağanı emin değilim. Kuşları bugün aldım, bakamayan birinden. Renkli kuşun erkek olduğunu sanıyorum(sahibi de bilmiyor), grili beyazlı olan da dişi galiba. Dişi kuş ne zaman küçük kutudan çıkıp yemek yemeye çalışsa erkek hemen onu kovalıyor, yedirmiyor. Hiç bir bilgim yok, çok üzülüyorum. Ne yapmam lazım?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. Cennet papağanı ya da Sultan papağanı emin değilim. Kuşları bugün aldım, bakamayan birinden. Renkli kuşun erkek olduğunu sanıyorum(sahibi de bilmiyor), grili beyazlı olan da dişi galiba. Dişi kuş ne zaman küçük kutudan çıkıp yemek yemeye çalışsa erkek hemen onu kovalıyor, yedirmiyor. Hiç bir bilgim yok, çok üzülüyorum. Ne yapmam lazım?
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊sevda papağanı ikiside
Kutu dediğiniz yuvalık sanırım 😊
Kuluçka döneminde olabilir, yumurtada olabilir, kızıl daldarı alın ve yuvalığın içine bırakın dişi orda yesin😊
Kafes tabanı çok pis malesef temizlemeniz gerekli
♦Plastik parçalar var onları kemirebilir Allah korusun ölümcül olur, dışkı çok bakteri kaparlar
Suyunu yemini günlük verin
♦Kafeste kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka olsun Calsiyum deposudur ihtiyacı oldukça yer
♦Grit kum alın kursağında sindirime yardım eder
♦♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
♦Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
♦Gervit-w multivitamin
♦BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Rutin verilmelidir
♦♦Dış parazit damlası uygulayın lütfen bit haşere gelmesin
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin, ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın

Üst Alt